Omvangrijk renovatietraject: ‘Complimenten aan Kewodak!’

Omvangrijk renovatietraject: ‘Complimenten aan Kewodak!’

Gepubliceerd op:

Geen klus te groot voor de dakmakers van Kewodak. Dat bleek de afgelopen maanden wederom tijdens een omvangrijk renovatietraject voor Woondiensten Aarwoude uit Woubrugge. Voor een onderhoudsbeurt van honderden daken en dakgoten stelde de woningcorporatie zijn vertrouwen in de kennis en expertise van Kewodak.

Woondienst Aarwoude verhuurt bijna tweeduizend woningen in de gemeenten Nieuwkoop en Kaag en Braassem. In die rol streeft ze naar het optimaliseren van het woongenot van de huurders. Een kwalitatief hoogstaand- en goed onderhouden dak is daarvoor een belangrijke voorwaarde; niets zo vervelend voor bewoners als schade aan muren of tapijten vanwege lekkages.

Glans
In het voorjaar van 2017 klopte Woondiensten Aarwoude aan bij de dakmakers van Kewodak, voor een renovatie van enkele honderden daken en dakgoten. De aanvraag was een kolfje naar de hand van Kewodak, dat veel ervaring heeft op het gebied van grootschalige renovatietrajecten.

“Bovendien konden we met deze klus een bijdrage leveren aan het woonplezier van huurders”, vertelt Frank Keijzer, directeur van Kewodak/De Dakmakers. “Dat geeft toch extra glans aan je werk.”

Complimenten
In ruim een jaar tijd werd de klus geklaard. Daken werden gerenoveerd, dakgoten gereinigd en lekkages verholpen. Jonathan van Leeuwen, projectmedewerker beheer en onderhoud bij Woondiensten Aarwoude, is zeer te spreken over de samenwerking met Kewodak.

“Het project is goed verlopen en de planning liep zelfs boven verwachting”, vertelt Jonathan. “Maar het belangrijkste is dat de bewoners tevreden zijn. Dat was alleen mogelijk dankzij de positieve en professionele opstelling van de mannen van Kewodak. Complimenten!”


Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Duco Ventilation & Sun Control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...
Bruynzeel Keukens
Bruynzeel Keukens: marktleider in keukens op de zakelijke markt ...