Direct ontzorgd bij liftuitval met gratis inmeetactie van Noodliften

Direct ontzorgd bij liftuitval met gratis inmeetactie van Noodliften

Gepubliceerd op:

Bent u voorbereid op liftuitval? Vaak wordt er goed nagedacht over mobiliteit, maar is niet helder wat er moet gebeuren als de lift daadwerkelijk uitvalt. Daarom heeft trapliftexpert Noodliften nu een mooie actie voor pandeigenaren. 

Meldt u zich voor 1 april bij het bedrijf, dan wordt uw gehele liftbestand in kaart gebracht en worden alle liften alvast ingemeten. Zo is uw situatie in beeld en kan er bij liftstilstand snel geschakeld worden. Én: wie Noodliften voor 1 april een opdracht geeft, ontvangt een mooie korting.

Aan huis gekluisterd
Liftstilstand, gepland of ongepland, kan een groot probleem opleveren voor de bewoners en bezoekers van een pand. Met name oudere en mindervalide pandgebruikers ondervinden veel ongemak als de lift het niet doet. Als zij de trappen niet kunnen of durven gebruiken, zijn zij plotseling aan huis gekluisterd. Geen wenselijke situatie dus, maar gelukkig kunt u zich hierop voorbereiden.

Gratis inmeetactie
Om u daarbij te ondersteunen is Noodliften de gratis inmeetactie gestart. Hierbij wordt uw gehele liftbestand doorgenomen en komen op ieder adres monteurs langs om alle liften in te meten. Uw situatie wordt 100% in beeld gebracht, zodat u bij liftuitval maar één telefoontje naar Noodliften hoeft te plegen, waarna alles geregeld wordt. Het gevolg: de bewoners van uw pand blijven mobiel en u bent ontzorgd!

Korting tot 1 april
Daarnaast krijgt iedere klant die voor 1 april een opdracht plaatst bij Noodliften, korting op de inhuur van tijdelijke liften. Dit geldt voor opdrachten die direct uitgevoerd moeten worden én voor opdrachten voor later in het jaar.

Meer informatie
Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact op via telefoonnummer 085-486 3399 of per mail via info@noodliften.nl.


Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...