Livegang WS Heteren met ViewPoint GO!

Livegang WS Heteren met ViewPoint GO!

Gepubliceerd op:

Afgelopen maand heeft Woningstichting Heteren akkoord gegeven op het in gebruik nemen van ViewPoint GO! Dit betekent dat WS Heteren live is gegaan met ViewPoint GO! Een uitermate mooie prestatie en beloning van de optimale en plezierige samenwerking tussen de medewerkers van WS Heteren en Itris.

Na het besluit om eind september 2017 de overstap te maken van SG Tobias naar ViewPoint GO! heeft Itris WS Heteren meegenomen in de Plug & Play aanpak van ViewPoint GO! Het resultaat is een implementatie en livegang binnen 3 maanden.

WS Heteren is een corporatie met ongeveer 900 woningen in het gebied tussen Waal en Neder-Rijn, net oostelijk van Arnhem. Met een aflopend contract van Aareon en de wetenschap dat de overstap van SG Tobias naar Tobias AX een compleet nieuwe implementatie zou zijn, inclusief additionele licentie investeringen, is WS Heteren in contact gekomen met Itris en hebben zij uiteindelijk gekozen voor de Plug & Play aanpak van ViewPoint GO!  Na een periode van meer dan 15 jaar SG Tobias gebruikt te hebben, maakt WS Heteren hiermee de stap van Aareon naar Itris als leverancier van haar primaire softwaresysteem.

Met ViewPoint GO! realiseert WS Heteren een geïntegreerde oplossing voor Wonen, Vastgoed en Financiën incl. DMS en digitale factuurafhandeling. Hiermee heeft WS Heteren een basis voor verdere digitalisering van o.a. klantprocessen. ViewPoint GO! wordt bij WS Heteren dé centrale bron waar alle informatie wordt opgeslagen. Met het volledig geïntegreerde DMS en rapportage tool is de standaard management- en sturingsinformatie snel en eenvoudig beschikbaar.

WS Heteren gaat tevreden en met vertrouwen gebruik maken van ViewPoint GO!.

Wij bedanken WS Heteren voor het gestelde vertrouwen en zien uit naar continuering van de mooie en prettige samenwerking in de komende jaren.

Een greep uit ons leveranciersregister

POM
Met POM incasseer je beter, sneller, socialer én tegen lagere kosten ...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...
RECO Lift Solutions
Verhuur van tijdelijke personenliften, trapliften en noodliften voor iedere situatie ...