Rookmelderplicht 2022; it giet oan!

Rookmelderplicht 2022; it giet oan!

Gepubliceerd op:

De aankondiging voor de rookmelderplicht werd al op 27 februari 2020 gedaan, nu ruim een jaar later is het definitief; it giet oan!  Waar stille hoop was dat de invoeringsdatum wellicht zou schuiven blijft de datum gewoon staan op 1 juli 2022. En dat is best al snel!

Veel corporaties hebben nog veel te doen voor die tijd. Het kiezen van de juiste melder en bijvoorbeeld  het inventariseren hoeveel melders in welke woning nodig zijn. Ook moet er natuurlijk gekozen worden voor een projectvorm waarbij de plaatsingskosten binnen de perken blijven.

Op het oog veel beslispunten dus. Maar misschien valt dit eigenlijk wel mee. Te beginnen met de keuze voor de rookmelder; kies altijd een rookmelder met een batterij die voor 10 jaar wordt gegarandeerd. Dit geeft de maximale zekerheid op een langdurige werking van de rookmelder zonder dat u uw huurders hiermee belast. De Cost of Ownership zal er het laagst bij zijn.

Alleen behoefte aan rookmelders? Quality Creations levert als directe importeur van FireAngel producten tegen bijzonder aantrekkelijke tarieven.

Doordat ‘brandveiligheid is wat we doen’ kunnen wij u daarnaast als geen enkele andere leverancier vakkundig adviseren. Bijvoorbeeld voor het plaatsen; een apart project! Veel corporaties hebben al partners voor dit soort projecten. Vanzelfsprekend werken wij graag met hen samen. Wellicht kunnen we hen namelijk versterken met onze scherpe tarieven, inhoudelijke kennis en jarenlange ervaring. Alles gericht om tegen minimale kosten jarenlang maximale veiligheid aan uw bewoners te bieden.

Heeft u nog geen partij voor het plaatsen op het oog? Dan hebben wij nog wel suggesties waarbij het uitgangspunt loopt tot aan het geheel ontzorgen. Dit kan tot het met het plannen van de afspraken met uw bewoners aan toe dus!

Benieuwd naar de mogelijkheden of gewoon behoefte om te klankborden over uw plannen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met John van Adrichem van Quality Creations International (de officiële distributeur van Fire Angel) via 015 3693965 of info@qualitycreations.nl.


Een greep uit ons leveranciersregister

Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Aareon
Aareon is Europa's grootste leverancier van software voor vastgoedbedrijven (commercieel en sociaal) ...