Het meten van warmte in ’s werelds grootste intelligente warmtenetwerk

Het meten van warmte in ’s werelds grootste intelligente warmtenetwerk

Gepubliceerd op:

Op één na grootste stad in Denemarken upgrade naar een slim warmtenetwerk. Het slimme netwerk zal het waterverlies met 40% reduceren en alles is op afstand te monitoren.

AffaldVarme Aarhus, de leverancier van stadsverwarming in de op één na grootste stad van Denemarken, schakelde meer dan 15 jaar geleden over van mechanische naar elektronische meters. Binnenkort worden 53.500 meters vervangen door intelligente warmtemeters van Kamstrup. Met deze meters wordt de nadruk gelegd op het opsporen van het waterverlies in het netwerk. Per dag verliest AffaldVarme Aarhus namelijk circa 285 kubieke meter. Afname in het verlies is beter voor het milieu en bespaart geld. Slim meten heeft dus een veel groter effect dan alleen het eenvoudig verzamelen van meterdata.

De slimme warmtemeters worden op afstand uitgelezen, waardoor klantdata beschikbaar komt. AffaldVarme Aarhus heeft ervoor gekozen deze data beschikbaar te stellen aan de consumenten, waardoor zij eenvoudiger kunnen besparen op hun energieverbruik.

Lees deze en andere gebruikerservaringen op onze website. Kamstrup levert systemen voor afstandsuitlezing die door uzelf of door Kamstrup kunnen worden bediend. Alles is mogelijk met de flexibele oplossingen van Kamstrup. Neem vandaag nog contact op met Kamstrup om de oplossingen en services te bespreken. De experts van Kamstrup helpen u graag.

Kamstrup is gevestigd in Doetinchem
Telefoon: 0314 820 900
warmtewet@kamstrup.nl
www.kamstrup.comhttps://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/energie/kamstrup-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
Fito Products
Fito Products BV, specialist in de verkoop van brandpreventieproducten ...