IsoBouw introduceert nieuw gootsysteem voor na-geïsoleerde daken

IsoBouw introduceert nieuw gootsysteem voor na-geïsoleerde daken

Gepubliceerd op:

Vervanging bestaande goot wordt overbodig!

Bij het na-isoleren van een hellend dak wordt de pannenlijn verhoogd. Het gevolg is dat de afwatering via de bestaande dakgoot en de aansluiting met het on-geïsoleerde dak van de buren een uitdagende klus wordt, zowel bouwkundig als ook qua esthetische uitstraling.

Om dergelijke knelpunten snel en eenvoudig op te lossen introduceert IsoBouw de SlimFix RenoGoot. Met dit innovatief gootsysteem kan een met SlimFix Reno+ of SlimFix RenoTwin na-geïsoleerd dak in slechts enkele handelingen waterdicht worden afgewerkt. Bouwkundige aanpassingen, zoals het vervangen van de bestaande goot, worden met de SlimFix RenoGoot overbodig. Bovendien leidt toepassing van de SlimFix RenoGoot tot een mooi esthetisch eindresultaat. Zelfs bij doorbuigingen van het dak blijven de profielen perfect aansluiten zodat de waterdichte en esthetische eigenschappen gewaarborgd blijven.

SlimFix RenoGoot bestaat uit 2 varianten. De horizontale RenoGoot zorgt voor een perfecte afwatering in de bestaande goot. De profielen zijn gedeeltelijk geperforeerd voor een goede ventilatie onder de pannen of, indien van toepassing, onder PV-systemen.
Toepassing van de verticale verholen goot leidt tot een waterdichte en mooie esthetische afwerking bij de overgang tussen het oude, on-geïsoleerde dak en het nieuwe opgehoogde dak.

Omdat de mate van ophoging bij het te isoleren dak afhankelijk is van de gewenste isolatiewaarde, is de horizontale en de verticale RenoGoot leverbaar in 3 types: S, M en L. Om de montage te vereenvoudigen wordt de SlimFix RenoGoot als een compleet montagepakket aangeleverd, inclusief bevestigingsmateriaal. Meer info via www.isobouw.nl/SlimFixRenoGoot

Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...