Huurwoningen verkopen is nu een stuk eenvoudiger!

Huurwoningen verkopen is nu een stuk eenvoudiger!

Gepubliceerd op:

De verkoop van bestaand vastgoed is op dit moment een van de grootste uitdagingen voor woningcorporaties in Nederland. Een woningstichting uit Friesland ontdekte onlangs hoe Bruynzeel Service Compleet de verkoopkansen van incourante huurwoningen aanzienlijk vergroot. Sterker nog, de pilotwoning was binnen één dag verkocht….

We spreken Gerza van IJs van Bruynzeel Keukens over het unieke concept waarmee woningcorporaties zonder 1 euro investering vooraf hun huurwoningen kunnen aanbieden mét een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Gerza van IJs is verkoopleider zakelijke markt bij Bruynzeel Keukens en heeft vrijwel dagelijks contact met woningcorporaties. Gerza: “Overal zie ik dezelfde knelpunten bij de verkoop van huurwoningen. Kopers willen een instapklare woning, terwijl de meeste voormalige huurwoningen een verouderde keuken en sanitair hebben. De woningen opknappen vraagt een flinkr investering van de woningcorporatie en het blijft nog altijd de vraag of de nieuwe keuken en badkamer naar de smaak van de kopers zijn. Bij Bruynzeel Keukens hebben we hier een unieke oplossing op bedacht: Bruynzeel Service Compleet. Dit is een totaalpakket, bestaande uit een nieuwe keuken, badkamer en toilet dat door ons voor elke individuele woning wordt ingemeten en samengesteld. Vervolgens wordt de huurwoning samen met dit pakket aangeboden, de kosten worden in de vraagprijs verrekend. De koper die voor de woning kiest, kan vervolgens de afwerking en invulling van keuken, badkamer en toilet helemaal naar eigen wens laten uitvoeren. De complete installatie wordt door ons gecoördineerd en de oplevering vindt altijd vóór de sleuteloverdracht plaats, zodat de koper direct van zijn kant-en-klare woning kan genieten.”


Een greep uit ons leveranciersregister

IsoBouw Systems BV
IsoBouw onderzoekt continu wat echt werkt in de praktijk. Door goed naar de markt te luisteren, is IsoBouw als geen ander ...
Techem Energy Services
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld...
Hemmink B.V.
Hemmink B.V. levert producten, oplossingen en concepten van ruim 25 sterke merken ...