Next level toegang: het veelzijdige sleutelsysteem pextra Q van dormakaba

Next level toegang: het veelzijdige sleutelsysteem pextra Q van dormakaba

Gepubliceerd op:

Er zit veel techniek in een cilinder plus sleutel van dormakaba. Ons nieuwe getande sleutelsysteem pextra Q is voorzien van de laatste innovaties op het gebied van uitmuntende beveiliging en gebruikersgemak. Het zeer nauwkeurige, speciaal gefreesde profiel maakt de vormgeving van de sleutel uiterst complex en beschermt maximaal tegen kopiëren.

Het heeft een technisch patent tot 2042. Door zijn veelzijdigheid is pextra Q zeer geschikt voor het beveiligen en organiseren van de toegang tot alle gebouwen - van eengezinswoningen tot appartementencomplexen en van openbare gebouwen tot industriële panden.

Ook je toegang veilig houden tegen ongewenste personen? Ons nieuwe getande sleutelsysteem pextra Q biedt uitmuntende beveiliging tegen illegale sleutelkopieën en cilindermanipulatie, zoals lock picking, cilinderboren, kerntrekken en de slagmethode.

De profielsleuf in de sleutel kan alleen worden geproduceerd met behulp van speciale machines en een complex freesproces. Een actief element in de cilinder controleert of deze sleuf aanwezig is en blokkeert de cilinder als er een poging gedaan om een illegale duplicaatsleutel te gebruiken.

De cilinder kan optioneel fungeren als bouwcilinder, waarbij de cilinder in het slot kan blijven zitten en in een handomdraai wordt omgesteld zodra nieuwe gebruikers na de bouw een pand intrekken. De gekleurde clip die al in de fabriek wordt aangebracht, zorgt voor gebruikersgemak.
  • Flexibel toepasbaar voor seriesluitingen en eenvoudige tot zeer complexe sluitplannen met verschillende niveaus in toegangsrechten
  • Hoge beveiligingsstandaard door normen en certificaten zoals SKG** en ***, EN 1303 en DIN 18252
  • Nieuw serienummer-reekssysteem – elke sleutel is uniek en kan nauwkeurig worden toegewezen
  • Door Mifare of Legic clip met elektronische systemen te combineren
  • Bouwsleutelfunctie: aannemer monteert direct de goede cilinder in plaats van een weer te vervangen noodcilinder; bij sleutelverlies hoeft een gebruiker de cilinder niet te vervangen
  • Milieuproductverklaringen (EPD's) beschikbaar
Het cilinderassortiment biedt een ruime keuze aan uitvoeringen. Zo doende kunnen bijvoorbeeld ook meubelcilinders, sleutelschakelaars of liftsturingen in het sleutelsysteem geïntegreerd worden. Voor het passende design heeft u keuze in verschillende cilinderafwerkingen, waaronder zwart, messing, glanzend of mat naast standaard zilverkleurig.

Kortom, het nieuwe dormakaba pextra Q sleutelsysteem biedt veelzijdige bescherming en is geschikt voor diverse sluitsystemen, waardoor het een ideale keuze is voor beveiliging en toegangsorganisatie in uiteenlopende gebouwen en sectoren.


Een greep uit ons leveranciersregister

Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...
Zwamtotaal
Ongemerkt kunnen houtaantasters zoals zwam, bruinrot en houtworm grote schade aanrichten ...
DAB Pumps B.V.
DAB is al meer dan 40 jaar één van de belangrijkste spelers op de markt voor beheer en verplaatsing van...