Dag van het Huren op 12 september

Dag van het Huren op 12 september

Gepubliceerd op:

Op zaterdag 12 september organiseren woningcorporaties in heel Nederland de eerste Dag van het Huren in Nederland. Meer dan 85 corporaties organiseren diverse activiteiten in wijken, dorpen en steden, waarbij kennismaking met het dagelijks werk van corporaties en ontmoeting centraal staat. Elke corporatie geeft een eigen invulling aan deze dag.

Meer dan vier miljoen Nederlanders - één op drie huishoudens - wonen in een corporatiewoning. Tijdens de landelijke open dag kunnen huurders en belangstellenden bekend en vertrouwd raken met de bijdrage van corporaties aan de samenleving.

Tegelijkertijd met de Dag van het Huren is het Open Monumentendag. Driekwart van de woningcorporaties beheert monumenten. Het gaat om ongeveer 5.800 Rijksmonumenten en 7.900 gemeentelijke monumenten. Naast de activiteiten in het kader van de Dag van het Huren in Nederland neemt een aantal corporaties ook deel aan de Open Monumentendag. De Dag van het Huren in Nederland is een initiatief van woningcorporaties en branchevereniging Aedes.

Een greep uit ons leveranciersregister

Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...
SMSParking BV
Mobiel parkeren via sms, app en internet!