Meer efficiency, moderne uitstraling: bekijk de nieuwe look van het TPN-armatuur

Meer efficiency, moderne uitstraling: bekijk de nieuwe look van het TPN-armatuur

Gepubliceerd op:

Nieuwe look en nog efficiënter. Het TPN-armatuur van Lightronics voor woningbouw is verder verbeterd en voorzien van een nieuwe lichtkap voor een modernere uitstraling. De nieuwe lichtkap heeft een afgeronde vorm en is beter afgestemd op de huidige LED-lichtbron. Zo zorgt de nieuwe lichtkap voor 10% meer efficiëntie, mét behoud van het vertrouwde lichtcomfort.

Slagvast wand- en plafondarmatuur voor woningbouw
De TPN is een slagvast wand- en plafondarmatuur en uitermate geschikt voor woningbouw. De TPN is leverbaar in twee varianten: frosted of opaal. De toepassing van het armatuur bepaalt welke kap ingezet wordt. Zo is de frosted lichtkap zeer geschikt voor plafondmontage, terwijl de opalen variant een comfortabele oplossing is voor wandmontage.

Onderdeel van de HOGRO-serie
TPN is onderdeel van de HOGRO-serie van Lightronics: functionele en robuuste armaturen voor woningbouw. In een appartementencomplex is goede en veilige verlichting in algemene ruimtes een must. Met HOGRO heeft Lightronics een productlijn die al vele jaren tot de top behoort in de wand- en plafondverlichting.

Armaturen uit de HOGRO-serie zijn onder meer zeer geschikt voor het verlichten van entrees, lifthallen, galerijen, trappenhuizen,
portieken, bergingen en voordeuren. Deze armaturen zijn een garantie voor goede en veilige verlichting. Ze zorgen ervoor dat bewoners en bezoekers goed zicht hebben en zich prettig voelen.

Bespaar energie met LED
Effectieve en energiezuinige verlichting gaan hand in hand. Het TPN-armatuur is, net als de overige armaturen uit de HOGRO-serie, uitgerust met energiezuinige LED’s. LED-verlichting verlaagt het energieverbruik al snel met 50%. Slimme systemen verlagen het verbruik verder. Zo kan de TPN worden voorzien van een bewegingssensor en schemerschakelaar. De TPN is ook zeer geschikt als noodverlichting.

Vervang conventionele verlichting eenvoudig door LED
Heeft u TPN-armaturen met conventionele lichtbronnen? En zijn deze armaturen nog niet aan vervanging toe? Daarvoor biedt Lightronics met de Oppluskit een oplossing. De Oppluskit maakt het mogelijk om eenvoudig over te stappen van een conventionele lichtbron naar LED. De robuuste behuizing van een bestaand armatuur wordt dan uitgerust met een LED-unit en een nieuwe lichtkap, afgestemd op de lichtbron. De TPN met de nieuwe lichtkap is leverbaar als retrofit-oplossing.

De Oppluskit is overigens beschikbaar voor vrijwel alle bestaande Lightronics wand- en plafondarmaturen. U profiteert hiermee van de voordelen van energiezuinige LED’s zonder dat het complete armatuur vervangen hoeft te worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden van de TPN voor uw wooncomplex(en)?
Ga naar onze website www.lightronics.nl/armaturen/tpn voor meer informatie of neem contact met ons op via 0416 56 86 00.Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
PAO Techniek en Management
Postacademisch onderwijs voor technisch professionals ...