Last van lekkage, schade of schimmel in woningen?

Last van lekkage, schade of schimmel in woningen?

Gepubliceerd op:

Lekkage, brand- of waterschade en schimmel zijn vervelend voor uw huurders en veroorzaken waardevermindering van uw woningen. Bij een lekkage is het altijd van groot belang dat er snel wordt ingegrepen, want uit een lekkage van 0,5 mm kan al 20 liter water per uur wegstromen. Gebeurt het opsporen van de lekkage niet snel genoeg, dan kan er naast waterschade ook roestvorming, schimmel of aantasting van de constructie ontstaan.

Polygon beperkt en beheerst al 60 jaar met succes de gevolgen van water, brand en klimaat. Onze specialisten hebben dan ook uitgebreide kennis in huis om de juiste oplossing te bieden voor uw woningen. Onze oplossingsgerichte aanpak bestaat uit de optimale inzet van mensen, kennis en technologie.

Wij bieden totaaloplossingen voor: Hoe behoudt Polygon de waarde van uw woningen?
Tijdens onze werkzaamheden richten wij ons op het ontzorgen van u en uw huurder, het beperken van de gevolgschade en het waardebehoud van uw woning. Wij weten dat er snel gehandeld moet worden om de schadelast te beperken, daarom zijn wij 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor noodherstel van schades. Dit betekent dat onze specialisten direct langskomen om maatregelen te nemen, zoals het afschotten van ramen en deuren en het opruimen van puin en glasscherven. Zo worden onveilige situaties snel opgelost.

Ingeval van waterschade als gevolg van een lekkage sporen wij eerst de oorzaak op, zodat het probleem bij de bron aangepakt kan worden. Onze specialisten voeren de lekdetectie non-destructief op om overlast en onnodig hak- en breekwerk te voorkomen.

Schimmels veroorzaken niet alleen waardedaling van uw woningen, maar vormen bovenal een gezondheidsrisico voor de huurders van de woning. Daarom is het belangrijk de oorzaak te achterhalen en de schimmel efficiënt en volledig te verwijderen. Onze specialisten werken volgens een bewezen 5 stappenplan voor schimmelverwijdering. Om schimmel te voorkomen adviseren wij  uw huurders om goed te ventileren. Hiervoor bieden wij de ventilatiechecklist.

Meer weten over onze mogelijkheden voor schadeherstel of lekdetectie? Neem contact op met Polygon

Een greep uit ons leveranciersregister

Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van ...
Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
Unexus
Unexus ontwikkelt intelligente omnichannel software die alle communicatie afhandelt & aflevert bij de juiste personen ...