Cordaan van start met verhuuradministratie van Centric

Cordaan van start met verhuuradministratie van Centric

Gepubliceerd op:

Bij zorginstelling Cordaan is op 3 maart begonnen met de implementatie van informatiesysteem Key2Wocas van Centric. De kick-off bij de Noord-Hollandse organisatie kreeg een extra feestelijk tintje met het aansnijden van de ‘implementatietaart’.

Van Excel naar Key2Wocas
Met het scheiden van wonen en zorg in januari 2013 kreeg Cordaan - net als veel andere zorginstellingen - de verplichting de geleverde zorg en kosten voor wonen los te administreren. De huuradministratie voor de 2.000 eenheden werd in eerste instantie in Excel bijgehouden, waarna Cordaan na verloop van tijd besloot hierin een professionaliseringsslag te willen maken. Een speciaal team verhuur & beheer werd in het leven geroepen met aan het hoofd manager Marian Grondman. Op zoek naar de meest geschikte vastgoedsoftware startte Cordaan een selectietraject waaruit Centric met informatiesysteem Key2Wocas als beste naar voren kwam.

Goed geluisterd
Grondman: “De adviseurs van Centric hebben vanaf het eerste verkennende gesprek goed geluisterd naar de kern van ons vraagstuk en daar in het vervolgproces ook de passende antwoorden voor aangedragen. Er is met veel enthousiasme meegedacht over een opgave die op onderdelen specifieker zorggerelateerd dan corporatiegerelateerd is. Wij hebben er vertrouwen in dat de implementatie van Key2Wocas binnen onze zorgorganisatie zal resulteren in een efficiënt en professioneel ondersteund verhuur- en beheerproces".

Cordaan zet Key2Wocas in voor de aanhuur, verhuur en beheer van haar vastgoed.

In vier maanden live
Key2Wocas wordt geleverd als SaaS-oplossing; Cordaan heeft dan ook geen eigen hardware nodig, maar neemt het systeem af ‘uit de cloud’. Op basis van best practices heeft Centric implementatie- en conversietemplates ontwikkeld waarmee Key2Wocas in slechts vier maanden live kan.
Tien medewerkers van Cordaan gaan begin juli met het systeem aan de slag - het bewijs dat Key2Wocas niet alleen grote corporaties maar ook kleinere (zorg)organisaties uitstekend ondersteunt.

Over Key2Wocas
Key2Wocas is een voor woningcorporaties en zorginstellingen ontwikkeld compleet en flexibel bedrijfsinformatiesysteem dat de operationele bedrijfsprocessen ondersteunt. Het is gebaseerd op één kernsysteem en een centrale database waarin de gegevens, kernactiviteiten en documenten voor wonen, vastgoed en financiën maar eenmalig hoeven te worden vastgelegd. Het is volledig geïntegreerd met diverse mobiele oplossingen voor buitendienstmedewerkers, portalen voor huurders, aannemers en deurwaarders en MS Office-producten. Daarnaast biedt Key2Wocas u de keuzevrijheid om expertsystemen en modulaire systemen van derden te koppelen zoals woonruimtematchingsystemen. Key2Wocas biedt een unieke ondersteuning voor zaakgericht werken inclusief een documentmanagementsysteem en geïntegreerde BI-tool.

Over Cordaan
Cordaan is een zorgaanbieder met vestigingen in Amsterdam, Diemen, Huizen, Maartensdijk en Nieuw-Vennep. De organisatie richt zich op mensen die korte of lange tijd verpleging, verzorging, begeleiding en/of ondersteuning nodig hebben. Het werkterrein van Cordaan ligt in de thuiszorg, verpleging en verzorging, verstandelijke gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg.

Een greep uit ons leveranciersregister

Van Lierop
Al meer dan 55 jaar dé specialist in het verdrijven van vocht en herstellen van hout ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...