Remeha zonlichtsystemen voor elke woonsituatie

Remeha zonlichtsystemen voor elke woonsituatie

Gepubliceerd op:

Remeha heeft een serie zonlichtsystemen geïntroduceerd, passend voor elke woonsituatie. De Remeha zonlichtsystemen leveren een forse geldbesparing op, vermindering van de CO2-uitstoot en extra warmwatercomfort. De zonlichtsystemen worden in kant-en-klare pakketten voor op- en in-huis geleverd. Deze systemen zijn volledig gericht op installatiegemak.

Door niet één maar meerdere systemen op de markt te brengen, kan de installateur voor elke woonsituatie een passende oplossing aanbieden. Van rijtjeshuis tot royale vrijstaande woning; voor één persoonshuishoudens én voor grote gezinnen. Plaatsing van een nieuwe ketel kan men combineren met één tot drie lichte, compacte zonnecollectoren met kwalitatief hoogwaardige boilers in oplopende klassen en litercapaciteit. De hoogste klassen zijn bovendien full equiped boilers (inclusief voorgemonteerd Solar station, regelaar en expansievat) voor nog meer installatiegemak. Bij de bestelling kiest de vakman het meest passende concept, waarna de benodigde materialen voor op het dak en in het huis automatisch worden meegeleverd.

Scherp geprijsd
De geïntroduceerde zonlichtsystemen zijn op te delen in twee soorten systemen: Easy en Comfort.
De systemen in het Easy-segment zijn scherp geprijsd en vormen een snel te realiseren, duurzame toevoeging voor nieuwe en bestaande cv-systemen. Over het algemeen bestaan de Easy-systemen uit één of twee zonnecollectoren. Daarnaast kent het Easy-segment zowel zonlichtsystemen met het terug-loopprincipe als ook drukgevulde systemen, zodat voor elke situatie de juiste oplossing beschikbaar is.

Veelzijdig en comfortabel
Bij de Comfort-systemen ligt de nadruk op veelzijdigheid en beschikbaarheid. Deze drukgevulde zonlichtsystemen zorgen dat er in de woning een royale tapwatervoorraad beschikbaar is. Door de aanwezigheid van een tweede spiraal in de zonneboiler is deze te combineren met zowel een combi-ketel als een solo-toestel. Ook een combinatie met een extra warmtebron, zoals een warmtepomp, behoort tot de mogelijkheden. Tevens biedt Remeha de Calora Tower, een systeemoplossing waarbij de HR-ketel en een solar sanitair warmwatermodule in één toestel zijn geïntegreerd.

Collector voor elke positie
De collectoren van Remeha zijn licht van gewicht en zodanig samengesteld dat ze snel en eenvoudig te installeren zijn. Om het installatiewerk te vereenvoudigen, kan de installateur de collector zowel 'op-dak', 'in-dak', 'plat-dak' en op de wand monteren. Daarnaast heeft hij de keuze uit horizontale of verticale montage, waarvoor twee aparte uitvoeringen beschikbaar zijn. Op die manier kan men in elke situatie de meeste optimale plaatsing realiseren.

Remeha Collector legservice
Mochten installatiebedrijven het dakwerk liever niet zelf willen of kunnen doen, dan kunnen ze de Remeha Collector Legservice inschakelen. Dit is een team van professionele monteurs dat uit naam van Remeha de plaatsing van de collector op het dak kan verzorgen.

Het juiste momentum
Het moment om bij consumenten zonlichtsystemen onder de aandacht te brengen, is nu beter dan ooit. Juist in deze tijden zorgt de installatie van een zonlichtsysteem voor een aantrekkelijke, blijvende reductie van de energiekosten. Afhankelijk van het type huishouden kan die besparing oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. En omdat energieprijzen nog elk jaar stijgen, hebben veel consumenten interesse in een investering die hen meer rendement oplevert dan spaargeld op de bankrekening. Daarnaast zorgt de zonneboiler voor een extra warmwatercomfort terwijl het systeem er ook voor zorgt dat de CO2-footprint van de bewoner afneemt. Een investering in een zonneboilersysteem maakt het vastgoed tevens waardevoller, omdat het huis bijvoorbeeld in aanmerking komt voor een hoger energielabel en zelfs tot duizenden euro's extra hypotheekruimte creëert. Een andere meevaller voor de klant is dat hij tot 31 december 2014 6% BTW op arbeid betaalt. Daarnaast zijn er nog diverse gemeenten die subsidies verstrekken bij de aanschaf van een zonlichtsysteem.

Over Remeha
Remeha ontwikkelt voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor klimaatbeheersing c.q. warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Met haar innovaties wil Remeha zo goed mogelijk anticiperen op wensen en behoeften van nu en in de toekomst. Met ruim 500 medewerkers geeft Remeha op eigentijdse wijze invulling aan ontwikkeling, productie en marktbenadering, waarmee zij in Nederland én in Europa is uitgegroeid tot een vooraanstaande fabrikant.
Remeha is één van de voornaamste merken binnen BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producent en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.


Een greep uit ons leveranciersregister

PAM Galerij en Balkonverhoging B.V.
Drempels en hoogteverschillen belemmeren ouderen en mensen met een handicap in hun mobiliteit ...
Duco Ventilation & Sun Control
Duco, een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen ...
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV
Daiwa House Modular Europe Jan Snel BV is marktleider in de Benelux op het gebied van modulaire bouwoplossingen ...