Reasult vernieuwt de financieringsmodule voor vastgoedontwikkeling

Gepubliceerd op:

Een onderdeel van de Reasult oplossing voor vastgoedontwikkeling is de financieringsmodule. Hiermee houdt u grip op alle lopende en komende financieringen van uw vastgoedprojecten. U heeft inzicht in de ontwikkeling en prognose van de leningen en maakt eenvoudig zelf scenario’s en rapportages. Deze module breiden we nu uit met een tweede methode waarmee u nu nog realistischer en nauwkeuriger kunt rekenen.

Waarom realistischer rekenen aan financieringen?
De bestaande methode in Reasult software kent een modelmatige rekenmethode die werkt met een procentuele verdeling tussen eigen en vreemd vermogen. Deze methode werkt uitstekend in de begin-/onderzoeksfase van een project. Door de uitbreiding van de financieringsmodule is het mogelijk om eigen en vreemd vermogen verder te specificeren. Hiermee geeft de software op maandbasis een zeer realistisch beeld hoe uw vermogensbehoefte er op projectniveau uit gaat zien. U vult deze vermogensbehoefte in en berekent de financieringskosten. Zo houdt u pieken en dalen zo klein mogelijk, weet wanneer u extra geld nodig heeft of juist extra kunt aflossen.

www.reasult.com

Een greep uit ons leveranciersregister


NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...

UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...

Nathan Systems is dé one-stop-shop voor alle totaaloplossingen in duurzame klimaattechniek ...