Aralco NVS introduceert afstandsbeheer en App voor ventilatiesystemen

Aralco NVS introduceert afstandsbeheer en App voor ventilatiesystemen

Gepubliceerd op:

Op de vakbeurs Renovatie & Transformatie, deel van de Week van de Bouw, introduceert Aralco NVS OxyGreen Vision, een applicatie voor afstandsbeheer van ventilatiesystemen. OxyGreen Vision bestaat uit twee delen. Voor beheerders een beheerprogramma waarbij op afstand de toestelgegevens en statussen zijn uit te lezen. Voor bewoners de VentiApp. Op de VentiApp is de kwaliteit van de binnenlucht af te lezen, informatie beschikbaar en het systeem te bedienen.

Met de introductie van OxyGreen Vision biedt Aralco NVS beheerders bij woningbouwcorporaties en installatiebedrijven die afstandsbeheer uitvoeren, een service-applicatie die 24/7 inzicht geeft in de werking en prestaties van hun ventilatiesystemen. OxyGreen Vision bespaart op kosten, doordat het onderhoud efficiënt kan worden gepland en storingsmeldingen direct worden doorgegeven aan monteurs, waardoor snel gereageerd kan worden. Bovendien kunnen bij calamiteiten de ventilatiesystemen op afstand worden uitgeschakeld.

De VentiApp is ontwikkeld voor de bewoner (en zeker de huurder), die vaak geen interesse heeft voor ventilatie. De VentiApp zorgt voor een grotere bewustwording en voor een gezond binnenklimaat en zal de bewoner stimuleren het systeem bewuster te gebruiken/bedienen. Door betere ventilatie zal er minder schade aan de woning ontstaan (schimmel/vochtvlekken/houtrot). Daarnaast zullen er minder klachtmeldingen ontstaan, door onbegrip van het ventilatiesysteem.

Naast OxyGreen Vision presenteert Aralco NVS haar oplossingen op gebied van vraaggestuurde ventilatiesystemen op basis van CO2. Op het gebied van natuurlijke ventilatie de geluiddempende suskasten VariaCoust EPC®, die de laagste akoestische waarden hebben. Tot slot de EasyClean® constructie die zorgt voor een aanzienlijke verlaging van de exploitatiekosten van ventilatieroosters.


Een greep uit ons leveranciersregister

Orcon
Een gezond, comfortabel en duurzaam binnenklimaat met de woningbouw ventilatiesystemen van Orcon ...
GEALAN
De GEALAN-groep is een van Europa's toonaangevende fabrikanten van pvc profielen voor ramen en deuren ...
Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...