Introductie van de Green Energy Smartboiler®

Introductie van de Green Energy Smartboiler®

Gepubliceerd op:

De Green Energy Smartboiler® is een slimme boiler, die energie bespaart door zich continu aan te passen aan het tapgedrag van de gebruiker. Daarnaast draagt de boiler bij aan de energietransitie door onbalans op het energienet weg te nemen. Deze boiler wordt namelijk ingeschakeld bij onbalans op het elektriciteitsnet, die bijvoorbeeld ontstaat door een overcapaciteit aan zonne- en windenergie.

Met de Green Energy Smartboiler® besparen gebruikers tot wel 12%. Ook hebben zij zelf inzicht in hun energieverbruik én -opbrengst, dankzij de Climate Connect App voor bewoners. Met de App kunnen bewoners bovendien bepaalde functies instellen, zoals de vakantiemodus, om optimaal energie te besparen. Daarnaast blijft het comfort behouden door middel van de boost functie, waarmee de gebruiker te allen tijde de boiler kan inschakelen.

Extra financieel voordeel voor u als woningbouw coöperatie
Naast aantrekkelijke kenmerken voor de consument verliezen we een duurzame samenwerking uiteraard niet uit het oog.  Om ook u te laten profiteren van de voordelen van de Green Energy Smartboiler® hebben wij een interessant verdienmodel voor u uitgewerkt. Bespreek de mogelijkheden met uw projectadviseur.

Geïnteresseerd in onze Green Energy Smartboiler? Klik hier voor meer informatie.


Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...
Notapp
Met onze diepgaande kennis van registergoed zorgen we voor een soepele samenwerking tussen alle partners ...