Cobee; dé tool voor optimale bewonerscommunicatie bij onderhouds- en renovatieprojecten

Cobee; dé tool voor optimale bewonerscommunicatie bij onderhouds- en renovatieprojecten

Gepubliceerd op:

U wilt dat een project (kosten)efficiënt, volgens planning en naar tevredenheid van alle betrokken partijen verloopt. Optimale communicatie tussen opdrachtgever, opdrachtnemer en bewoner zijn hiervoor cruciaal. Met Cobee hebben alle betrokkenen eenvoudig, real-time én op maat inzicht in de voor hen relevante ontwikkelingen binnen een onderhoudsproject.

Wat is Cobee?
Cobee is een online platform waarmee opdrachtnemers bewoners digitaal kunnen informeren bij onderhouds- en renovatieprojecten. Met de unieke modules van Cobee kunnen projecten snel, eenvoudig, per adres en op maat, worden voorzien van de benodigde informatie. Daarnaast kan de opdrachtnemer met Cobee snel en eenvoudig met de bewoners communiceren op de manier die bewoners het prettigst vinden; via sms, post of email. Met Cobee gaat dit geheel automatisch met “1 druk” op de knop.

Cobee is altijd dichtbij
Met Cobee hebben alle betrokken partijen binnen een onderhouds-/renovatieproject via pc, tablet en ook via uw eigen mobiele app altijd en overal toegang tot onder andere planningen, contactgegevens en overige, voor hen relevante, projectinformatie.
Cobee is:
  • Gebruiksvriendelijk
  • Interactief
  • Gepersonaliseerd
Cobee zoomt in op optimale communicatie en gebruiksgemak voor alle partijen
Met Cobee heeft u een duidelijk overzicht op de voortgang van het project. Weten bewoners altijd precies wanneer, waar en welke werkzaamheden uitgevoerd zullen worden. Zo komt niemand voor verrassingen te staan doordat alle partijen altijd up-2-date geïnformeerd zijn. Ook bewoners die niet over internet beschikken bereikt u met één druk op de knop per post.

De voordelen voor u:
  • Strakkere planning
  • Efficiënter proces
  • Meer rendement
  • Hogere klanttevredenheid
  • Hogere bewonerstevredenheid
  • Voordelig abonnement
Ontdek Cobee
Kijk voor meer informatie op https://www.cobee.nl/ of vraag hier vrijblijvend een demo aan en ontdek zelf welke voordelen Cobee u te bieden heeft.

Een greep uit ons leveranciersregister

Hercules
Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...
Lens
We hebben oplossingen voor elk dak, onder één dak ...
Koston Nederland BV
Koston Isolatie, specialist in isolatie en energiebesparing ...