Liftuitval? Noodliften.nl staat altijd paraat en stelt nooit teleur

Liftuitval? Noodliften.nl staat altijd paraat en stelt nooit teleur

Gepubliceerd op:

Even voorstellen...dit ben ik; Joke Ramdhani. Sinds kort versterk ik het team van Noodliften.nl als Adviseuse. Maar waar adviseer ik dan in?

Nou, Nederland telt circa 70.000 liften, waarvan een groot percentage verouderd is. Elke Woningcorporatie kampt dan ook helaas weleens met acute liftuitval en de hinder waarmee dat gepaard gaat. Maar natuurlijk ook met gepland liftonderhoud of vervanging, waarbij bewoners, waarvan de gemiddelde leeftijd steeds hoger wordt, het tijdelijk zonder personenlift moeten stellen. In beide situaties sta ik, tezamen met mijn collega’s, voor u klaar!

Noodliften.nl biedt reeds ruim 10 jaar diverse oplossingen bij liftuitval. Zij ontwikkelen nog steeds nieuwe producten en diensten, om u te allen tijde goed van dienst te kunnen zijn. Denk hierbij aan een verlichte traplift, zodat zowel het trappenhuis, als de stoeltjeslift goed zichtbaar zijn voor iedereen. Maar wij bieden ook als enige in Nederland een liftassistent; iemand die uw bewoners helpt bij alle andere ongemakken die ontstaan bij een stilstaande lift. De liftassistent helpt niet alleen bij het opstappen en bedienen van onze traplift, maar bijvoorbeeld ook bij het dragen van boodschappen of het halen van de post. Daarnaast leveren wij trapklimmers, schaarliften, maar bijvoorbeeld ook beveiligde scootmobielstallingen, zodat de scootmobielen niet in een openbare ruimte gestald hoeven worden.

Laat u nu informeren en adviseren, zodat u, als het erop aan komt, weet op wie u kunt vertrouwen. Stilstand komt nooit uit, wees dus voorbereid. Het is onze missie u te ontzorgen, wanneer de personenlift buiten werking is, en uw bewoners tevreden te houden.

Kampt u met een mobiliteitsvraagstuk? Wilt u de bewoners mobiel houden? Bel of mail mij voor een afspraak, zodat we een passend vervangend verticaal transport kunnen realiseren. Voor totaal oplossingen en maatwerk gaat u 24/7 naar Noodliften.nl.

Contactgegevens:
Telefoon: 085 - 486 33 93
E-mail: advies@noodliften.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Liftintermediair
Liftintermediair: De volledig onafhankelijke, ervaren adviseur in liftinstallaties ...
GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...
Falco BV
Het duurzaam inrichten van uw buitenruimte met producten die uitblinken in functionaliteit en vormgeving ...