(H)eerlijk wonen en NVT Onderhoudsgroep

(H)eerlijk wonen en NVT Onderhoudsgroep

Gepubliceerd op:


NVT Onderhoudsgroep is met haar Nul op de Meter concept de beste partij om koopwoningen energieneutraal te maken. Sinds kort verzorgt NVT Onderhoudsgroep niet alleen de upgrade naar een energiezuinige woning maar ook de financiering van de energiebesparende maatregelen.


Iedere ingreep om een woning energiezuinig te maken vergt een investering die misschien niet altijd voor handen is, daarom is NVT Onderhoudsgroep een samenwerking aangegaan met de Stichting: (H)eerlijkwonen. Middels deze samenwerking kunnen wij u een zeer gunstige ‘Duurzaamheidslening’ vanuit de overheid aanbieden.

Wat is een Duurzaamheidslening?
Het energiezuinig maken van uw woning levert niet alleen geld op maar kost ook geld. Omdat de overheid het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk woningen energiezuinig worden, kunt u wellicht in aanmerking komen voor een Duurzaamheidslening. Dat is een lening met een aanzienlijke korting op de rente voor de financiering van energiebesparende maatregelen in en aan uw woning. Met energiebesparende maatregelen kunt u niet alleen besparen op uw woonlasten, u maakt er uw woning ook aangenamer en comfortabeler mee. Meer wooncomfort én een lagere energierekening dus! Bovendien kunnen energiebesparende maatregelen goed zijn voor de waarde van de woning. Verder draagt u met deze maatregelen bij aan het terugdringen van de CO2-uitstoot. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Welke energiebesparende maatregelen komen in aanmerking?
  • Warmtepomp;
  • Zonnepanelen;
  • Zonneboiler;
  • Gevelisolatie;
  • Dakisolatie;
  • Vloerisolatie;
  • Raamisolatie;
  • Verwarmingsinstallatie/combisysteem.
De kosten voor het verkrijgen van een actueel energielabel kunnen worden meegefinancierd tot een maximum van € 250,-.

Naast de duurzaamheidslening is er ook een stimuleringslening.

Wat is een Stimuleringslening?
Met een Stimuleringslening beschikt u over de financiële middelen om onderhoud, renovatie of restauratie aan uw pand of woning te verrichten.
Uw gemeente en provincie vinden het belangrijk dat ook u investeert in een goede en plezierige leefomgeving. Met de Stimuleringslening helpen zij u financieel een handje.
De Stimuleringslening is een ‘zachte’ lening voor particulieren, bedrijven, stichtingen en VvE’s waarvoor doorgaans een zeer lage rente wordt betaald. Dat kan dus aardig schelen in de maandlasten.

Welke maatregelen komen in aanmerking?
De lening wordt toegekend voor het opheffen van achterstallig onderhoud, bouwkundige gebreken en het uitvoeren van woon-technische voorzieningen aan de woning.

Voor meer informatie en de laatste projecten: www.h-eerlijkwonen.nl

Wilt u weten wat er voor uw persoonlijk situatie mogelijk is? Neem dan contact met ons op voor geheel vrijblijvend advies.

info@onderhoudendgoed.nl

www.duurzaamencomfortabelbouwen.nl

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...