SWEMP kiest Unexus voor digitaal contactcenter

SWEMP kiest Unexus voor digitaal contactcenter

Gepubliceerd op:

SWEMP, een samenwerkingsverband tussen de woningcorporaties Woonbron, Eigen Haard, Woonin en Portaal, heeft Unexus geselecteerd als partner voor een nieuw digitaal contactcenter. Telefonie, e-mail, SMS, webchat, WhatsApp, Facebook Messenger, Microsoft Teams; al het digitale contact met bewoners gaat binnenkort bij de SWEMP-corporaties verlopen via het contactcenter platform Unexus Connect.

Unexus kwam na een inkooptraject zowel op functionaliteit als prijs als beste uit de bus. Na een pilot bij Eigen Haard zijn zowel IT-managers als eindgebruikers van de SWEMP-corporaties van mening dat Unexus niet alleen een goede technische oplossing biedt, maar ook onderscheidend is door de persoonlijke benadering waarbij oog is voor de specifieke behoeften van iedere corporatie.

Contractvoorwaarden ook voor 'Vrienden van SWEMP'
Van het Unexus-raamcontract met professionele en commercieel aantrekkelijke voorwaarden kunnen ook Vrienden van SWEMP gebruik maken. Iedere woningcorporatie kan kosteloos Vriend van SWEMP worden.

Visie op bewonerscommunicatie
De omnichannel communicatieoplossing van Unexus sluit aan bij de visie op bewonerscommunicatie van de SWEMP-corporaties: over vijf jaar willen we dat bewoners enthousiast zijn over ons klantcontact en afsprakenbeheer. We weten wat de bewoner verwacht in ons contact en spelen daarop in. Al onze medewerkers beschikken over de benodigde informatie, kennis en digitale vaardigheden om empathisch en doeltreffend met de klant te kunnen communiceren.

Over SWEMP
SWEMP is een samenwerkingsverband tussen vier grote woningcorporaties. Doel is om gezamenlijk tot standaard ICT-oplossingen te komen die bijdragen aan een betere dienstverlening voor bewoners, meer werkplezier voor de medewerkers en lagere kosten. Daardoor blijft er meer geld over voor de kerntaak: verhuur van betaalbare woningen in prettige wijken.

Foto: Henk Peter Kip, directievoorzitter van Woonin en voorzitter van het bestuur van SWEMP, en Wim Pullens, directeur van Unexus, ondertekenen het contract.Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...