NANOTECHNOLOGIE maakt dagelijks onderhoud betaalbaarder!

Gepubliceerd op:

NVT Onderhoudsgroep is als Multispecialist de landelijke adviseur en applicateur van RSS Nanocoatings.

Er wordt vaak heel spannend gedaan over Nanotechnologie en de wildste verhalen doen soms de ronde, maar al onze Nanoproducten zijn volledig veilig en voldoen aan de strengste Europese normen.

Nano wil niet veel meer zeggen dan 1 miljoenste millimeter, daar kunnen wij ons natuurlijk weinig bij voorstellen. Maar als we dergelijk kleine deeltjes op een oppervlakte als glas, hout, metaal, stof etc.  aanbrengen maakt de Nanocoating de ondergrond dichter. Het gevolg van de “dichter” wordende ondergrond is dat deze ondergrond waterafstotend is geworden. In bijvoorbeeld sommige lippenstiften zit om die reden Nanotechnologie.

In de bouw staat Nanotechnologie aan de vooravond van een verdere doorbraak. Onlangs heeft NVT Onderhoudsgroep de badkamers van een WestCord Hotel op Terschelling behandeld met als gevolg dat het schoonmaken van de badkamer in een fractie van de tijd plaats kan vinden. Niet alleen het eenvoudig schoonhouden maar ook het ophalen van de oude kleur is een eigenschap van Nanocoating.

Ook kunststof kozijnen of geanodiseerde aluminium kozijnen, onbehandeld hout, metalen delen en zelfs metselwerk of beton. Het intrekken van vocht is verleden tijd, evenals erosie, schimmel en algengroei. Zelfs het behandelen van zonnepanelen met de Nanocoating zorgt voor een hoger rendement zoals uit praktijktesten is gebleken.

Wilt u meer weten over Nanotechnologie en de mogelijkheden om uw onderhoudscyclus te verlengen, neem dan gerust contact met ons op, of bezoek het artikel en bekijk het filmpje op onze website:
http://www.onderhoudendgoed.nl/nvt/nvt-nieuws/item/299-nvt-onderhoudsgroep-duikt-de-badkamers-in

Ook kunt u voor meer info de website van onze partner RSS bezoeken: 
http://www.rss-nanocoatings.nl/


Een greep uit ons leveranciersregister


Nathan levert een totaalpakket van betrouwbare producten, systemen en kennis op gebied van duurzaam verwarmen ...

Natuurlijke luchtstromen houden uw woning vrij van vocht en schimmels ...

Gasvrij: slimme oplossingen, bewezen technieken, duurzame warmte ...