De Key verlengt contract Key2Wocas

De Key verlengt contract Key2Wocas

Gepubliceerd op:

Op 17 februari heeft woonstichting De Key uit Amsterdam haar contract met Centric verlengd. Het betreft een contract van vijf jaar voor de inzet van Key2Wocas, het informatiesysteem voor woningcorporaties van Centric.

Gedurende deze periode zal De Key diverse - voor de woonstichting nieuwe - modules van Key2Wocas in gebruik nemen.

Deze uitbreiding van functionaliteit zal zich voornamelijk richten op het verder digitaliseren van de dienstverlening (onder andere door een verdere ketenintegratie), inrichten van webportalen, een betere ondersteuning van het klantcontactcentrum, en de uitrol van diverse mobiele oplossingen (onder andere voor het verhuurmutatieproces) en apps (waaronder de Wijkapp).

Verder gaat Centric Key2Wocas doorontwikkelen om met name de voor De Key zo belangrijke vastgoedsturing nog beter te kunnen ondersteunen.

Over De Key
Woonstichting De Key is een Amsterdamse woningcorporatie met ruim 37.000 verhuureenheden in Amsterdam, Diemen en Zandvoort. De Key verhuurt, beheert en onderhoudt sociale en vrije sector-huurwoningen, studentenwoningen, winkels en bedrijfsruimtes, garageboxen en parkeergarages. Ook verkoopt De Key woningen uit bestaande bouw en nieuwbouw, en parkeerplaatsen en bedrijfsruimtes.

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Midglas
Met veel ervaring verzorgen wij al sinds 1911 soepel het schadeherstel en schademanagement van onze relaties ...
Caparol (DAW NEDERLAND)
Vastgoedonderhoud brengt uitdagingen met zich mee. Caparol stelt mensen en organisaties in staat om iedere uitdaging ...