Aareon Update 2016 - GET CONNECTED

Aareon Update 2016 - GET CONNECTED

Gepubliceerd op:

Wij nodigen u van harte uit voor onze Aareon Update op 23 juni a.s. bij Theater Orpheus in Apeldoorn! Het thema is dit jaar: GET CONNECTED!

Vanaf 9.30 uur verwelkomen wij u graag, waarna rond 10.00 uur het ochtendprogramma van start gaat.

Na een openingswoord door de directie van Aareon geven wij graag het woord aan Richard van Hooijdonk. Richard is trendwatcher en futurist en neemt ons mee naar een inspirerende toekomst waarin leven, werken en ondernemen drastisch gaan veranderen.

Na Richard van Hooijdonk en een korte pauze neemt Erben Wennemars het woord over: enthousiast, gedreven en ambitieus. In zijn presentaties vertelt hij over zijn carrière, letterlijk van vallen tot opstaan. Thema’s als persoonlijke ontwikkeling, passie, intrinsieke motivatie en grenzen verleggen passeren de revue.

Tussen de middag wordt een gevarieerde lunch geserveerd. Aansluitend aan de lunch wacht ons een feestelijk moment waar we met elkaar het glas op zullen heffen.

Vervolgens start het middagprogramma. U kunt een keuze maken uit verschillende interessante parallelsessies. Klik hier om het volledige overzicht te kijken. De parallelsessies zijn verdeeld in 3 tijdsblokken met ieder 5 sessies. U kunt zelf een keuze maken uit de sessies die uw interesse hebben. Wij vragen u bij uw inschrijving aan te geven bij welke 3 sessies u wilt plaatsnemen. Voor ieder tijdsblok kunt u een keuze maken.

Als afsluiting van de dag kunt u onder het genot van een drankje nog eens rustig napraten over de bijeenkomst.

U en uw collega’s zijn van harte welkom! U kunt zich aanmelden via onze website (klik hier) of door een mail te sturen naar marketing@aareon.nl. Bij vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Marketing: (0591) 630 111.

We hopen u op 23 juni te mogen begroeten in Orpheus in Apeldoorn. Graag tot dan!

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...