Vraag naar geïsoleerde woningen stijgt

Vraag naar geïsoleerde woningen stijgt

Gepubliceerd op:

Duurzaam wonen wordt steeds populairder. Dat blijkt uit onderzoek van verhuizen.com. Paul Geurts van Kessel, co-founder van isolatiespecialist Bleeve bevestigt de trend: “Waar eerst voornamelijk mensen met wat technischere kennis geïnteresseerd waren in duurzaam isoleren, zien we dat ook de meer oriënterende consument graag van deze optie gebruik maakt.”

Natuurlijke materialen zoals vlas, gerecycled katoen, houtvezel en schapenwol zijn dan ook de materialen van de toekomst. Dit soort materialen hebben het voordeel dat het huizen langer warm houdt en het de consument energie bespaart. Dit is beter voor het milieu, scheelt de consument in de portemonnee komt de waarde van je huis ten goede. Ook producenten kiezen steeds vaker voor duurzaam en mijden chemica in hun materiaal.

Dat duurzaam isoleren steeds populairder komt ook door de subsidie die eerder dit jaar werd vrijgegeven bij het energiezuiniger maken van je huis. Woningeigenaren kunnen zo’n twintig procent aan subsidie ontvangen wanneer ze minimaal twee nieuwe isolatiemaatregelen laten uitvoeren.

Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Schilders & Gevelonderhoud
Uw vastgoed in de gewenste conditie houden. Daar gaat het om bij schilderwerk en gevelonderhoud ...
Unilin Insulation B.V.
UNILIN is al vele jaren een begrip in de bouwwereld en een grote Europese speler als het gaat om pasklare oplossingen ...
Techem Energy Services
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld...