SMART SATK32: De nieuwe generatie afleversets van Caleffi

SMART SATK32: De nieuwe generatie afleversets van Caleffi

Gepubliceerd op:

Met de nieuwe generatie afleversets is Caleffi klaar voor de toekomst. Deze compacte hangende afleversets voor woningen kunnen ingezet worden voor systemen met zowel lage, middelhoge als hoge temperaturen en hebben geavanceerde elektronische functies.Zo heeft de afleverset een onmiddellijke SWW-productie met programmeerbare warmhoudfunctie. De warmhoudfunctie zorgt ervoor dat je snel warm water krijgt wanneer je de kraan open draait, omdat het water al op temperatuur wordt gehouden in de warmtewisselaar. Voorheen kon je deze warmhoudfunctie enkel AAN of UIT zetten en koos je dus voor comfort plus hoge kosten of een langere responstijd.
Dat is nu voorbij! Door de warmhoudfunctie voor te programmeren op momenten dat jij verwacht warm water nodig te hebben, bespaar je veel kosten en hoef je niet in te leveren op comfort.
Met deze unieke feature kies je dus zowel voor comfort als efficiëntie!

Deze nieuwe serie afleversets zijn eenvoudig te installeren door de compacte afmetingen en de beschikbare montagebeugel. Tevens kan de plek gekozen worden waar de aansluitingen zich bevinden (allemaal boven OF allemaal beneden), wat zorgt voor een meer flexibele installatie. Bovendien is de unit volledig geïsoleerd, dit betekent minder warmteverlies!

Een andere unieke functie zijn de bijkomende regelingen om het rendement van de volledige installatie te verhogen. Ook is de regeleenheid met klokthermostaat op afstand bedienbaar. De kamerthermostaat wordt meegeleverd en kan zowel op de afleverset worden geplaatst als in een aparte kamer geïnstalleerd worden.
De uitlezing en regeling kan vanop afstand plaatsvinden via Mod-BUS, en een koppeling met gebouwbeheersystemen is mogelijk. De data kan snel verzameld worden vanuit de unit(s) waardoor men kan afleiden wanneer onderhoudsbeurten ingepland moeten worden (predictive maintenance).

Klik hier voor meer informatie.

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...