Armatuur Serie Rijn is vernieuwd

Armatuur Serie Rijn is vernieuwd

Gepubliceerd op:

De Rijn Serie is een uiterst geavanceerd armatuur en niet voor niets een van onze belangrijkste producten. We hebben dit armatuur nog beter gemaakt. Niet alleen hebben we hem groter gemaakt, maar ook dunner, want het visuele aspect willen we niet onderschatten. We streven ernaar mooie armaturen te creëren die niet alleen perfect licht produceren, maar ook een lust zijn voor het oog.

Deze zeer favoriete armaturen zijn verkrijgbaar in zowel een ronde als vierkante uitvoering, zodat ze passen bij de architectuur van elk wooncomplex. Zo bieden we voor elk wat wils.

Innovatie zit in ons DNA
Ondanks het succes van de Rijn Serie blijven we kritisch op onze productieprocessen. Innovatie zit nu eenmaal diep verankerd in ons DNA. We ontdekten mogelijkheden voor verbetering door onze bestelhistorie en klantreviews te analyseren. Zo zijn we tot deze nieuwe maatvoering gekomen: één maat armatuur die vrijwel altijd past en geschikt is voor elke toepassing. Dat maakt het overzichtelijk voor elke VvE-beheerder en voor ons, en dat is wel zo prettig. Een ander voordeel dat niet direct zichtbaar is, is dat het transport en de logistiek efficiënter en dus duurzamer worden. En dat voelt goed.

Nog slimmer
Met de geavanceerde digitale afstandsbediening is het instellen van de lichtsterkte en de duur van de verlichting nog eenvoudiger geworden. Stel de gewenste instellingen in op de afstandsbediening, richt deze op de armatuur en met één klik is de armatuur geprogrammeerd naar jouw voorkeur. Zo gemakkelijk is het.

Meer weten? Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 voor een inspirerende ontmoeting.

Een greep uit ons leveranciersregister

Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...