Vernieuwde spouwisolatie minimaliseert koudebruggen

Vernieuwde spouwisolatie minimaliseert koudebruggen

Gepubliceerd op:

IsoBouw heeft haar succesvolle PolyFortPro spouwisolatie verder verbeterd. Met een slimme aanpassing worden koudebruggen verminderd en is de verwerking nog eenvoudiger en sneller.


De vernieuwde spouwisolatie is voorzien van een messing/groef-randafwerking. Dankzij deze aansluiting worden de isolatieplaten automatisch onderling gefixeerd. PolyFortPro kan hierdoor eerst opgestapeld worden tegen het binnenblad.  De verwerker heeft vervolgens twee handen vrij  voor de bevestiging van meerdere platen achter elkaar. Dat is super handig en snel monteren! 
De grote messing/groef-randafwerking heeft ook als voordeel dat de naden bij PolyFortPro niet afgeplakt hoeven te worden met alu-folie. Ook dit scheelt aanzienlijk in tijd en geld.

Een andere vernieuwing is de aangepaste,  speciale vormgeving van de achterzijde. Deze zorgt voor een perfecte aansluiting op het binnenblad waardoor een valse luchtspouw wordt voorkomen.

PolyFortPro bestaat uit het milieuvriendelijke  EPSHR-materiaal (met een verhoogd isolerend vermogen) gecombineerd met een thermisch reflecterende alufolie. De lichte en handzame platen zijn 100% recyclebaar en leverbaar t/m een Rc-waarde van 7.0.

Een greep uit ons leveranciersregister

Vaillant Group Netherlands B.V.
Vaillant is een internationale marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...