Casix organiseert kennissessie over Bimodal IT tijdens NetwIT lustrumbijeenkomst

Casix organiseert kennissessie over Bimodal IT tijdens NetwIT lustrumbijeenkomst

Gepubliceerd op:

Komt u naar de NetwIT lustrumbijeenkomst van 26 november? Dan nodigen wij u uit om deel te nemen aan de kennissessie over praktische toepassing van de door Gartner ontwikkelde werkwijze Bimodal IT.

Woningcorporaties hebben steeds meer te maken met de invulling van twee fundamenteel verschillende behoeftes op het gebied van ICT. Aan de ene kant dienen de dagelijkse processen stabiel en betrouwbaar te zijn. Aan de andere kant is er de behoefte aan innovaties en slimme apps die er voor zorgen dat corporaties flexibel in kunnen spelen op een steeds sneller veranderende omgeving.

Adviesorganisatie Gartner heeft met Bimodal IT een methode ontwikkeld om gelijktijdig met deze behoeftes om te gaan.
Na een introductie van de werkwijze kunt u met Casix en branchegenoten van gedachten wisselen over de toepassing van Bimodal IT bij woningcorporaties. Wij brengen hierbij enkele prikkelende stellingen naar voren om u te inspireren voor mogelijkheden in uw eigen organisatie.Het volledige programma van de NetwIT lustrumbijeenkomst kunt u vinden op http://www.netwit.nl/activiteiten/detail/15/15-jaar-netwit-lustrumbijeenkomst. Hier kunt u zich ook nog aanmelden.


Een greep uit ons leveranciersregister

Hercules
Software voor woningcorporaties en studentenhuisvesters ...
Spectrus B.V.
Spectrus Licht & Advies gaat verder dan alleen verlichting ...
SmartDocuments
SmartDocuments is van de grond af aan gebouwd om de documentcreatie te automatiseren ...