'IJssel' is de perfecte armatuur voor algemene ruimtes

'IJssel' is de perfecte armatuur voor algemene ruimtes

Gepubliceerd op:

Recentelijk hebben we, in opdracht van een VvE, 30 armaturen bij Keizer Karel Parkflat II in Amstelveen vervangen door onze 'slimme' armaturen genaamd 'IJssel'. Dankzij geavanceerde sensoren wordt de verlichting alleen geactiveerd wanneer nodig. 

In de meeste gevallen is de verlichting dus uitgeschakeld of bevindt zich in een gedimde stand, wat vanzelfsprekend is wanneer er niemand aanwezig is. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, maar draagt ook bij aan een efficiënter energiegebruik.

De kracht van de dimstand en de duur dat de verlichting volledig brandt, zijn eenvoudig zelf in te stellen met een handige afstandsbediening. Slechts één keer programmeren op de afstandsbediening en deze instelling kan worden gekopieerd naar elke armatuur. Het aanpassen van individuele armaturen is een fluitje van een cent: richt de afstandsbediening op het gewenste armatuur, bevestig de instelling, en klaar is kees! Mocht er behoefte zijn aan volledige verlichting op een specifieke locatie of voor een langere periode, dan is dat moeiteloos in te stellen. Met een ruime voorraad aan armaturen kunnen we snel uw oude verlichting vervangen door deze slimme variant indien nodig.

De mensen van deze VvE zijn buitengewoon tevreden over onze dienstverlening. Binnen enkele weken was alles geregeld en uitgevoerd naar volle tevredenheid. Maar onze service stopt niet na de installatie. Als er vragen zijn over onze slimme LED-armaturen, staan we klaar om deze te beantwoorden. We onderhouden nauw contact met onze relaties, zodat we hen als eerste kunnen informeren wanneer we nieuwe armaturen aan ons assortiment toevoegen.

LED verlichting serie 'IJssel' is een slagvaste waterdichte armatuur. Deze 'slimme' armatuur combineert efficiëntie en gebruiksgemak, waardoor het een slimme investering is voor algemene ruimtes. Maak vandaag nog een afspraak met Aad en bel +31(088) 2366050 voor een inspirerende ontmoeting.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?
Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...