#Coronahulp: Noodliften verlengt actie voor gratis reiniging van trappenhuis

#Coronahulp: Noodliften verlengt actie voor gratis reiniging van trappenhuis

Gepubliceerd op:

Nu er een tweede coronagolf aan lijkt te komen is veilig werken van groot belang. Trapliftverhuurder Noodliften heeft daarom zijn coronamaatregelen aangescherpt en verlengt de speciale coronaservice: een gratis dieptereiniging van het trappenhuis bij offerteopname, montage en demontage. “Zo creëren wij een veilige leefomgeving voor kwetsbare mensen”, aldus eigenaars Pim Houter en Maarten van Eck.

Kwetsbare mensen
Noodliften werkt vooral met oudere mensen en invaliden. Dus toen het nieuwe coronavirus voet aan de grond kreeg in Nederland, beseften de mannen dat veilig werken meer dan ooit van belang was, om zo hun gebruikers  gezond te houden. Daarom werkt het bedrijf sinds het begin van de pandemie strak volgens de RIVM-richtlijnen. Aanvullend heeft Noodliften een eigen set scherpe maatregelen genomen; trapliften en onderdelen worden voor gebruik preventief gereinigd en er is extra ondersteuning op afstand, zodat gebruikers gemakkelijk hun vragen aan de telefoon kunnen stellen in plaats van aan de monteur.

Gratis dieptereiniging van het trappenhuis
Om écht een stukje veiligheid te kunnen bieden, lanceerde Noodliften ook zijn eigen coronaservice:  bij iedere offerteopname, montage en demontage worden de trapleuningen, liftknoppen en deurklinken in het trappenhuis grondig schoongemaakt met antibacterieel reinigingsmiddel. Zo wordt de kans op besmetting met het virus zoveel mogelijk geminimaliseerd. Deze coronaservice wordt nu, met het oog op een mogelijke tweede virusgolf, verlengd.

Ontzorgen
De coronaproof werkwijze van Noodliften is niet alleen prettig voor bewoners, maar ook voor woningcorporaties. Zij kunnen bij liftuitval de trapliftverhuurder inschakelen en worden dan zoveel mogelijk ontzorgd. Er hoeft bijvoorbeeld niet op worden toegezien of de RIVM-richtlijnen worden nageleefd en werkzaamheden kunnen doorgaan zoals gepland.

Meer informatie
Heeft u vragen over de coronaservice van Noodliften of wilt u één of meerdere noodliften huren? Neem dan contact op via www.noodliften.nl/contact of bel naar 085-4863399.

   

Een greep uit ons leveranciersregister

Oranjedak
Oranjedak is één van de sterkste spelers in de Nederlandse dakbedekkingsbranche ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...