Vergroot je carrièrekansen met een cursus van PAO Techniek en Management

Vergroot je carrièrekansen met een cursus van PAO Techniek en Management

Gepubliceerd op:

Iedere dag komt er nieuwe kennis beschikbaar, voornamelijk op het gebied van techniek zijn de ontwikkelingen groot. PAO Techniek en Management (PAOTM) bundelt deze nieuwe kennis en stelt dit beschikbaar aan professionals via meer dan 150 postacademische cursussen en opleidingen. We spreken directeur Anne van Delft over het belang van een leven lang leren en hoe PAOTM daaraan bijdraagt.

Een leven lang leren
‘Om veranderingen binnen het vakgebied het hoofd te kunnen bieden, is het belangrijk om tijdens je carrière op de hoogte te zijn van de technische ontwikkelingen die er spelen. Daarnaast is het van grote waarde om jezelf te blijven ontwikkelen, door te investeren in je persoonlijke ontwikkeling vergroot je je carrièrekansen. Op de hoogte blijven kan tijdens een netwerkbijeenkomst of een congres, maar echte groei realiseer je met een cursus’, aldus Anne.

De bijdrage van PAOTM
PAOTM wil met haar postacademische cursussen ingenieurs voorlopers maken in hun vakgebied. Samen met professionals afkomstig uit het onderwijs en bedrijfsleven wordt er gekeken naar actuele onderwerpen om zo te komen tot nieuwe cursussen en opleidingen die bijdragen aan het oplossen van de huidige uitdagingen. Veel cursussen starten met een intakeformulier, zodat de docent inzicht heeft in de behoeften van de deelnemers. Op deze manier kan er tijdens de cursus zo goed mogelijk ingespeeld worden op de wensen van de cursisten.
Anne: ‘Men klopt ook bij ons aan met een specifieke kennisvraag, of wanneer een bedrijf of afdeling het hele team wil scholen. Dan is een incompany training interessant.’ Bij deze vorm is volop mogelijkheid om de situatie in hun persoonlijke omgeving onder de loep te nemen.

Postacademisch en altijd toepasbaar
‘De vakinhoud van de cursussen en opleidingen, maakt PAOTM uniek in zijn soort. Voornamelijk geotechniek is een vakgebied waarin weinig andere aanbieders actief zijn. Ook in de civiele techniek, bouwkunde, elektro- & energietechniek, data-analyse en leiderschap hebben we een ruim cursusaanbod’, aldus Anne. Daarnaast gaat PAOTM voor maatwerk, Anne: ‘Wij denken graag mee en gaan persoonlijk aan de slag.'
Bij voorkeur worden alle bijeenkomsten klassikaal in kleine groepjes georganiseerd. Dit is een mooie mogelijkheid om van elkaar te leren en je netwerk uit te breiden.

Staat er een nieuw project bij jou op het programma, zou je graag een verdiepingsslag willen maken of wellicht wissel je binnenkort van functie? Op welk punt in je carrière je ook bevindt, PAOTM kan je verder helpen. Bekijk voor meer informatie de website of download de studiegids.

Een greep uit ons leveranciersregister

Kingspan Light + Air
Experts op het gebied van brandveiligheid, daglichtconstructies, klimaattechniek, zonwering & louvre ...
Breijer Legionellapreventie
Drinkwater is letterlijk van levensbelang. Daarmee wilt u geen enkel risico lopen, en terecht ...
MASTUM bv
MASTUM ontzorgt u graag door samen met u de staat van de daken in kaart te brengen ...