Bijzondere daken met een bijzondere garantie

Bijzondere daken met een bijzondere garantie

Gepubliceerd op:

Het is mooi om te zien dat de ruimte op daken steeds meer benut wordt voor meerdere doeleinden, tuindaken, parkeerdaken, energie centrales gevormd door diverse zonnepanelen systemen, waterbufferingsdaken het is niet meer weg te denken in de hedendaagse dakenwereld.

Wij als producent leverancier van Derbigum waarderen opdrachtgevers die hun dak benutten met bovengenoemde systemen, we noemen het de moderne innovatieve daken wereld.

Wanneer men over dergelijke systemen spreekt, spreekt men al gauw over aanzienlijke investeringen, energie systemen wellicht met een terug verdientijd, een andere voor gebruiksgenot of milieu doeleinden, kortom men spreekt over systemen die voor zo een lang mogelijke duur op het dak aanwezig zijn, kies dus ook voor de juiste dakbedekking die hier op aansluit.

Een Derbigum dakbedekkingssysteem met een bewezen levensduur van circa 40 jaar aangebracht door onze erkende verwerkers is de perfecte combinatie voor een zorgeloos bijzonder dak.

Mocht het onverhoopt toch fout gaan om wat voor reden dan ook dan voorziet de 10 jarige Derbigum garantie standaard in een in- en uitbouwdekking voor het systeem wat op de Derbigum dakbedekking wordt aangebracht. De opdrachtgever wordt in deze volledig kosteloos gesteld, en de dakaannemer ook, mits deze zich conformeert aan de geldende verwerkingsrichtlijnen en detailvoorschriften van Derbigum.

Derbigum bewijst hier maar weer eens mee, dat we ook juist in deze bijzondere daken wereld thuis horen.

Voor meer informatie kijk op www.derbigum.nl.Over DERBIGUM
De Belgische onderneming, het moederbedrijf van Derbigum Nederland B.V., is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbanen. De onderneming, gestart in 1932 als familiale kmo in de waterdichting van daken en platte oppervlakken, is dankzij continue investeringen en een onnavolgbare service uitgegroeid tot een wereldspeler. De groep telt drie productie-eenheden – twee in België (Lot & Perwez) en één in de Verenigde Staten (Kansas City) – en stelt wereldwijd 430 medewerkers tewerk. Meer dan twee derde van de productie is bestemd voor export. De missie van Derbigum: innovatieve en duurzame oplossingen op maat ontwikkelen met als doel de uitgelezen leverancier te zijn van duurzame oplossingen om gebouwen te beschermen tegen de natuurelementen. Met een product als Derbigum SP-FR met een bewezen levensduur van maar liefst 40 jaar bewijst Derbigum een specialist te zijn in het produceren van duurzame dakbedekking.

Contactgegevens Derbigum Nederland
John Poppelaars
Directeur Derbigum Nederland
Tel. + 31 15 215 40 00

Eveline Schrauwen    
Marketing    
Tel. + 31 15 215 40 00  
eveline.schrauwen@derbigum.com
www.derbigum.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...
Intratone
Een systeem dat staat voor veiligheid, gemak en comfort in één...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...