Liftbudgetten 2021: krijg het kostenplaatje scherp met Noodliften

Liftbudgetten 2021: krijg het kostenplaatje scherp met Noodliften

Gepubliceerd op:

Januari en februari zijn dé maanden om de budgetten voor 2021 op een rijtje te zetten. Maar hoe bereken je het budget voor liftonderhoud? Liftuitval is tenslotte moeilijk in te calculeren, net als de kosten die ermee gemoeid zijn. Noodliften biedt daarom nu een speciale service aan: hun mobiliteitsdeskundigen kijken samen met u naar uw begroting voor liftonderhoud en rekenen voor u uit welke kosten er komen kijken bij liftuitval.

Gepland en ongepland liftonderhoud
In de begroting voor liftonderhoud moet rekening worden gehouden met gepland onderhoud en eventuele onverwachte liftuitval, bijvoorbeeld bij een calamiteit. In beide gevallen kan het zijn dat de vaste lift niet meteen gerepareerd kan worden en er gekeken moet worden naar andere oplossingen, zoals bijvoorbeeld de inzet van tijdelijke trapliften. Maar hoe veel budget moet hiervoor gereserveerd worden?

Een sluitend liftonderhoudsbudget
Noodliften is gespecialiseerd in tijdelijk transport bij geplande of ongeplande liftuitval en heeft alle kennis in huis om een gedegen berekening van de kosten op te zetten. Dat wordt gedaan in de vorm van een vrijblijvende offerte; er wordt gekeken naar het pand, naar het soort transport dat nodig is en naar de duur en de grootte van de liftuitval. Het resultaat: een duidelijke berekening van de onvoorziene kosten en een sluitend liftonderhoudsbudget. Vraag hier uw berekening aan.

Noodliften bij liftstilstand
Liftstilstand kan een groot probleem zijn, met name als het ongepland is. De service van Noodliften is erop gericht om mensen zo snel mogelijk weer in beweging brengen. Het bedrijf is daarom dag en nacht bereikbaar en bij nood kan er binnen maximaal 24 uur een monteur ter plekke zijn om een tijdelijke traplift te installeren. Noodliften plaatst op jaarbasis gemiddeld 6700 noodliften en trapklimmers door heel Nederland.

Ook uw budget voor liftonderhoud scherp krijgen? Neem dan contact op met Noodliften.


Een greep uit ons leveranciersregister

Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...
IVVD Opleidingscentrum / Studio
IVVD is een onafhankelijk kennisplatform én innovatieve opleidingspartner voor organisaties en medewerkers ...
Techem energy Services B.V.
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...