Nieuwe slanke Aralco woonhuisventilator met groter aantal aansluitingen

Nieuwe slanke Aralco woonhuisventilator met groter aantal aansluitingen

Gepubliceerd op:

Aralco NVS introduceert een slanke woonhuisventilator ten behoeve van de OxyGreen ventilatiesystemen. Door de gunstige afmetingen en groter aantal aanzuigopeningen is dit model breed en modulair toepasbaar.

De nieuwe Aralco woonhuisventilator heeft een geringe inbouwdiepte van slechts 182 mm. Hierdoor is de woonhuisventilator uitermate geschikt voor renovatieprojecten. Maar ook bij nieuwbouw biedt dit voordelen. Een ander belangrijk pluspunt is dat deze woonhuisventilator zes aansluitingen van 125 mm doorsnede heeft. Zo kunnen er meerdere kanalen op de woonhuisventilator worden aangesloten, wat toelaat om in meerdere zones te ventileren. Zo kan de vervuilde lucht per ruimte afgezogen worden. Dit zorgt voor een gezonde binnenlucht in alle vertrekken en een lager energiegebruik.

De nieuwe woonhuisventilator wordt toegepast in de systemen OxyGreen CO2 Light en Optimum. Deze vraaggestuurde ventilatiesystemen werken op basis van de aanwezigheid van CO2. De vervuilde lucht wordt mechanisch afgevoerd. De toevoer van de lucht geschiedt via zelfregelende toevoerroosters.

Informatie:
Aralco NVS
+32 56 52 80 60
info@aralco.nl
www.aralco.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

Daikin Nederland
Daikin is wereldwijd toonaangevend in de markt voor klimaatsystemen en zet zich als bevlogen marktleider in ...
Derbigum Nederland
Derbigum Nederland B.V. is gespecialiseerd in energiebesparende en duurzame dakbedekking ...
Zonduurzaam
Zonnepanelen kopen bij Zonduurzaam?