SSH verkoopt woningen voor ouderen aan Habion

SSH verkoopt woningen voor ouderen aan Habion

Gepubliceerd op:

Studentenhuisvester de SSH verkoopt vijf Utrechtse ouderencomplexen met in totaal 212 woningen aan woningcorporatie Habion. De SSH wil zich meer richten op studentenhuisvesting en Habion is gespecialiseerd in de huisvesting van ouderen. De overdracht vindt plaats in december 2015. Dat betekent dat de bewoners per 1 januari 2016 huren van Habion.

In het huidige ondernemingsplan heeft de SSH de doelstelling opgenomen om ouderenwoningen te verkopen. Door de verkoop kan de SSH weer investeren in studenten- en starterswoningen. Vanaf januari 2016 huren de bewoners van Habion. De complexen die verkocht gaan worden liggen aan de Amsterdamsestraatweg, Willem van Abcoudeplein, Ondiep Zuidzijde, Plantage en de Hartogstraat.

Habion is een woningcorporatie voor ouderen. De corporatie verhuurt circa 5.100 zelfstandige woningen en 70 woonzorgcentra met 5.200 zorgappartementen in 80 plaatsen in Nederland. De SSH is specialist in studentenhuisvesting. In Utrecht, Amersfoort, Maastricht, Tilburg, Rotterdam, Zwolle en Groningen verhuurt de corporatie ruim 19.000 studentenkamers en woningen.

Een greep uit ons leveranciersregister

BDO
Hoe kan ik de financiële continuïteit van mijn woningcorporatie waarborgen en tegelijkertijd mijn maatschappelijke taken ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...
Storax B.V.
STORAX B.V. is al meer dan 40 jaar de meest complete mattenindustrie met productie in Nederland ...