Amersfoort neemt deel aan EU-project Nezer

Amersfoort neemt deel aan EU-project Nezer

Gepubliceerd op:

De gemeente Amersfoort neemt deel aan Europees project voor het verbreden en opschalen van energieneutrale renovatie van woningen. Het project NeZer - Near Zero Energy Renovation - wordt met financiële steun van de EU uitgevoerd door een aantal Europese partners, waaronder Platform31, gemeente Rotterdam, gemeente Amersfoort en woningcorporatie Portaal.

Deelname aan NeZer is volgens Amersfoort een logische stap na de ondertekening van een intentieovereenkomst over energieneutraal renoveren door Amersfoortse partijen in juni 2013. De drie woningcorporaties, negen schoolbesturen en 033Energie hebben zich gecommitteerd aan het energieneutraal renoveren van 2000 woningen en minimaal 9 scholen voor 2020. Ervaringen die nu worden opgedaan in Amersfoort worden ingebracht in NeZer. Daarnaast kan Amersfoort kennis halen bij de andere partners, zoals de aanpak van gestapelde bouw en besluitvorming bij Verenigingen van Eigenaren.

Een greep uit ons leveranciersregister

Thercon
Heating. Cooling. Caring ...
Schöck Nederland b.v.
Schöck biedt producten en systemen voor de toekomst ...
BSH Huishoudapparaten
BSH Huishoudapparaten B.V. is in Nederland verantwoordelijk voor de marketing, sales en service van de huishoudapparaten ...