ICS Groep wijzigt naam ENDI

ICS Groep wijzigt naam ENDI

Gepubliceerd op:

Vanaf 1 augustus 2016 gaat ENDI Schoonmaak & Dienstverlening b.v., onderdeel van ICS Groep b.v., verder onder de naam ICS Woningcomplex Reiniging b.v..

Volgens Bart van der Sluijs, algemeen directeur van ICS, is dit een logische vervolgstap: “Met de overname van ENDI 4 jaar geleden is er bewust voor gekozen om alles te laten zoals het was, zodat de opdrachtgevers geen hinder zouden ondervinden. We ervaren de tijd nu rijp om onder één vlag verder te gaan. Het ondersteunt de ambitie voor groei en verdere versterking van de marktpositie in de woningbouwcorporatiessector.”

ICS Woningcomplex Reiniging b.v. valt net als de andere werkmaatschappijen onder ICS Groep b.v. en blijft werkzaam voor de woningcorporaties onder de eindverantwoording van Regio Zuid. Algemene leiding is in handen van algemeen directeur Bart van der Sluijs, Stefano de Palma blijft op tactische niveau verantwoordelijk en Lucia Taks contactpersoon voor de operationele zaken. Door de schoonmaakactiviteiten van ENDI te integreren in ICS, maakt ICS nog meer gebruik van elkaars kennis en kracht. Dit alles met het behoud van het karakter van een echt familie bedrijf: korte lijnen en ondernemend.

Een greep uit ons leveranciersregister

Zelfstroom
Bij Zelfstroom geven we al sinds 2014 energie om de energietransitie te versnellen ...
Zig
Digitale oplossingen voor alle woningcorporaties ...
GND Garantiedeuren
GND Garantiedeuren biedt opdrachtgevers en afnemers al meer dan 35 jaar zekerheid ...