Bespaar tijd geld en energie met software van Notapp en Qii

Bespaar tijd geld en energie met software van Notapp en Qii

Gepubliceerd op:

Notapp en Qii hebben de handen in één geslagen. Hiermee is een belangrijke stap gezet naar het AVG-proof ontvangen van klantgegevens in het toewijzingsproces van woningen.

Over Qii
Qii (voorheen ook bekend onder de naam Huurpaspoort) is een personal datamanagement tool voor de consument. Consumenten verzamelen zelf hun gegevens bij bijvoorbeeld de bronnen MijnOverheid, Belastingdienst en UWV door in te loggen met DigiD. Deze gegevens kunnen inzichtelijk gemaakt worden aan opdrachtgevers die gebruik maken van Notapp dossierbeheer.

Veilig en makkelijk verwerken van persoonsgegevens
Notapp heeft een speciale module ontwikkeld waarin de gegevens van Qii verwerkt worden: Notapp Toewijzing. Dit kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan de reacties die worden geplaatst op een website. Het helpt om snel inzicht te hebben in de kwaliteit van de reacties en biedt alle mogelijkheden om het proces van woningtoewijzing efficiënter in te richten.

Mitros, Woonstad Rotterdam en de Alliantie zijn aan de slag
Wij zijn trots dat wij de eerste klanten hebben mogen verwelkomen. Mitros was de early adaptor. Afgelopen december hebben wij daar Woonstad Rotterdam en de Alliantie aan toe mogen voegen.

Meer weten?
Wij geven graag een vrijblijvende demonstratie.
Of informeren u telefonisch of via Teams. Bel of mail ons gerust.

Jan van den Dungen (jan@notapp.nl)
+31 6 53 41 00 71

Henk Crouwel (henk@notapp.nl)
+31 6 20 61 32 13

Een greep uit ons leveranciersregister

Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...
Airofill® supreme insulation
Airofill® supreme insulation is de bewezen oplossing voor woningcorporaties die streven naar een duurzamere toekomst ...