Recycle uw kunststof kozijnen

Recycle uw kunststof kozijnen

Gepubliceerd op:

Het VKG-recyclesysteem verwerkt ongeveer 75% van alle oude kunststof kozijnen. Draagt u bij aan deze laatste 25%? Zet duurzaam afvalbeheer op de agenda en neem recycling en hergebruik van kunststof kozijnen op in uw aanbestedingen.


Oude kunststof kozijnen bevatten hoogwaardige materialen, zoals metaal, rubber en PVC. Recycling levert weer een schone PVC-korrel op, die de basis vormt voor nieuwe kunststof kozijnen. Het mooie is, dat we dit proces tien keer kunnen herhalen, zonder kwaliteitsverlies. Een duurzaam hoogstandje, waaraan u kunt bijdragen.

Dit kunnen we samen!
Veel woningen uit de jaren 50, 60 en 70 zijn rijp voor renovatie of sloop. Het aanbod van oude kunststof kozijnen neemt de komende tijd dus spectaculair toe. Tijd om in actie te komen! Het VKG-recyclesysteem verwerkt nu ongeveer 75 procent van alle oude kunststof kozijnen. Samen met woningcorporaties, VvE’s, gemeenten, architecten en projectontwikkelaars kunnen we daar 100 procent van maken. Zet duurzaam afvalbeheer op de agenda en neem recycling van kunststof kozijnen standaard op in aanbestedingen.




Uit het VKG Recyclesysteem komen erg mooie initiatieven voort.




Verwijzen naar VKG pagina: https://vkgkeurmerk.nl/zakelijk/vkg-recycle/

Een greep uit ons leveranciersregister

Thercon
Heating. Cooling. Caring ...
ATAG Heating
ATAG als uw langetermijnpartner ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...