Veilig daken betreden met Snakeline

Veilig daken betreden met Snakeline

Gepubliceerd op:

Ons dakenlandschap is sterk aan het veranderen. De komende jaren zullen honderdduizenden daken worden voorzien van zonnepanelen. Ook groendaken zijn aan een sterke opmars bezig. Daken moeten onderhouden kunnen worden, zeker dit soort daken.

Werken op het dak moet veilig, dat is allang geen vraag meer, maar ondertussen wettelijk verankerd. Echter zijn er tot nu toe geen efficiënte veiligheidsproducten die dat op de lange termijn tegen relatief lage kosten mogelijk maken. Hierdoor zijn veel opdrachtgevers / gebouweigenaren erg terughoudend met het aanbrengen van dergelijke voorzieningen op hun (nieuwe) daken.

Maar daar komt verandering in. U heeft vanaf nu geen enkel excuus meer deze voorzieningen niet langer aan te bieden aan bedrijven die op uw daken aan het werk moeten. Nu is Snakeline op de markt. Het product is officieel gecertificeerd en voldoet daarmee aan alle veiligheidseisen die aan het product mogen worden gesteld.

Het product kan in de fabriek in enkele minuten op nieuwbouwdaken worden voor-gemonteerd, waardoor het dak vanaf de eerste dag veilig toegankelijk is. Bij bestaande bouw dient men eenmalig deze voorziening aan te brengen, waarna hij permanent in het dak is opgenomen.

Snakeline is praktisch onzichtbaar en doorbreekt het dakvlak nergens, dit is bij toepassing van zonnepanelen en groendaken zelfs cruciaal. Snakeline wordt in twee varianten aangeboden, afhankelijk van de ondergrond.

Snakeline is helemaal op de gebruiker afgestemd en biedt hem/haar de mogelijkheid zichzelf aan te lijnen vóór dat het dak wordt betreden. Tevens biedt het de gebruiker de mogelijkheid om ook aan de andere kant van het dak werkzaamheden te verrichten zonder de noodzaak aan- of af te koppelen.

Voor meer informatie: www.snakeline.nl of email naar info@snakeline.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Inspectus
Specialist in asbest, houtaantasters en kruipruimtes ...
ALUTHERM Heating
Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...
Tonzon
Effectieve én duurzame isolatie van TONZON ...