Ultrasone warmtemeter met 25 meter sensorkabel

Ultrasone warmtemeter met 25 meter sensorkabel

Gepubliceerd op:

Techem maakt het nu nog eenvoudiger om, zonder grote installatie technische aanpassingen, toch een warmtemeter te installeren in situaties waar dit voorheen niet mogelijk zou zijn. Door de toepassing van de MID gekeurde Techem ultrasone meter radio 3 met 25 meter lange temperatuursensorkabels heeft u de perfecte warmtemeter voor de afrekening van warmte in Gigajoules volgens de Warmtewet.

De warmtemeter radio 3 meet door middel van het doorstromingsvrije ultrasone principe zelfs het kleinste volume. Deze meter is daardoor uiterst nauwkeurig en omdat er geen bewegende delen aanwezig zijn, is de meter niet gevoelig voor slijtage. Net als de overige warmtemeters en de watermeters van Techem zijn ook de ultrasone warmtemeters radio 3 met 25 meter sensorkabel goedgekeurd in overeenstemming met de Europese richtlijn meetinstrumenten (MID).

De geïntegreerde radiografie module maakt het mogelijk om het warmteverbruik draadloos uit te lezen zonder de woning te betreden. Dagelijks kunt u de meterstanden inzien en vragen van bewoners over hun meterstanden snel beantwoorden.

Voor meer informatie neemt u contact op met:
Techem Energy Services B.V.
Telefoon: 076 57 25 800
E-mail: energiebesparing@techem.nl
Website: www.techem.nl


https://www.woningcorporaties.nl/leveranciers/energieverbruiksmeting/techem-energy-services-bv

Een greep uit ons leveranciersregister

RENSON
Gezond en comfortabel binnenklimaat? Onze missie!
Techem Energy Services
Techem is een wereldwijde leidende energiedienstverlener binnen de vastgoedwereld ...
BOB-KOB Opleidingen
BOB Opleiding, Training en Advies is hét opleidingsinstituut voor kaderfunctionarissen en management in de bouw ...