Onnodige kantoren kunnen plek bieden voor 35.000 woningen

Onnodige kantoren kunnen plek bieden voor 35.000 woningen

Gepubliceerd op:

Ruim 2 mln m2 kantooroppervlak zou kunnen worden omgebouwd tot maar liefst 35.000 woningen. Maarten Donkers, hoofd kennis en sturing bij Rabo Real Estate (en onze docent voor de modules ‘Vastgoedmarkt’ en ‘Vastgoedwaarde’) geeft aan dat hoewel verschillende partijen een oproep doen om ‘woningen in de wei te bouwen’, er juist 2,1 tot 2,5 mln m2 kantooroppervlak getransformeerd kan worden.

Met de grote woningbouwopgave van de komende decennia is er werk aan de winkel. Transformatie van kantoren is een mogelijkheid, echter kan dit niet  zonder de juiste en actuele kennis!

De Vastgoed Business School biedt verschillende opleidingen en cursussen aan om over de juiste (vastgoed) kennis te beschikken. Met deze kennis op zak kunt u de woningbouwopgave, het beheer en het management van uw vastgoed aan!

Business Case voor Vastgoedontwikkeling

Tijdens deze opleiding krijgt u de uitdaging om een business case te schrijven voor een casus, indien gewenst uit uw eigen praktijk. Gedurende het jaar krijgt u input van de verschillende docenten, ieder gespecialiseerd op een ander facet waar u bij vastgoedontwikkeling mee te maken krijgt. In de hedendaagse vastgoedmarkt is stilzitten geen optie. Laat u tijdens deze opleiding informeren over de nieuwste trends, waarbij de nadruk ligt op duurzame ontwikkeling, creativiteit en procesinnovatie, om integrale vastgoedprojecten te realiseren en te verbeteren. Slimmer werken is oneindig.


Een greep uit ons leveranciersregister

Itho Daalderop
Itho Daalderop staat voor innovatieve producten en systemen, die een bijdrage leveren aan een comfortabel ...
De Huischmeesters
Wij zijn woonondernemers die zich richten op het (tijdelijk) transformeren en herbestemmen van overtallig vastgoed ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...