Webinar 'Toekomstbestendig renoveren'

Webinar 'Toekomstbestendig renoveren'

Gepubliceerd op:

Renson organiseert in samenwerking met Duurzaam Gebouwd het webinar Toekomstbestendig Renoveren. Experts praten je bij over een toekomstbestendige renovatieaanpak en geven praktische handvaten om jouw woningportefeuille duurzaam én gezond te maken.

De renovatieopgave staat voor veel corporaties hoog op de agenda, maar een veel gehoorde vraag is: hoe gaan we dat aanpakken? Met een no-regret isolatiestandaard op de rol en een ‘Startmotor’ om woningen versneld aardgasvrij te maken zijn er veel initiatieven om kennis van te nemen.

Maar wat is nu echt belangrijk en hoe maak je keuzes in ontwerp en uitvoering die over tien jaar nog toekomstbestendig zijn?Donderdag 21 maart om 12.30 uur
Ontdek in slechts 45 minuten de weg naar een succesvolle renovatie.


Toekomstbestendige renovatieaanpak
Over dat onderwerp vertellen experts je meer. Zij laten je zien hoe je niet alleen op het vlak van energie hoge ogen gooit, maar dit hand in hand laat gaan met gezondheid.

De volgende professionals maken deel uit van het programma: Bas Hasselaar, adviseur duurzaamheid bij DGMR en voorzitter Active House Nederland en Marc van den Elzen, Concept Advisor bij Renson.

Zij vertellen je onder andere over een holistische benadering van bouwen vanuit Active House en geven praktische tips over toekomstbestendige renovatie.

Inzicht in oplossingen
Aan het einde van het webinar ben je op de hoogte van hoe je inzicht verkrijgt in je bezit en een toekomstbestendig ontwerp maakt.

Ook weet je welke oplossingen er zijn om het binnenklimaat gezond te maken en bewoners te ontzorgen. Daarnaast weet je hoe je inspeelt op actualiteiten als hittestress en krijg je advies op het gebied van bewonersgedrag. Als klap op de vuurpijl geven de experts je een toekomstvisie over het ontzorgen van bewoners en laten ze hiervoor een innovatieve oplossingsrichting zien. 

Gratis inschrijven
Enthousiast? Je schrijft je eenvoudig en gratis in voor dit webinar, waarin je binnen een uur alles te weten komt over kansen voor renovatie en versnelling in dit onderwerp.

Je treft online gelijkgezinden die je direct advies geven en kunt je netwerk fors uitbreiden met verduurzamingsprofessionals.

Een greep uit ons leveranciersregister

Solar Concept
Wij voorzien de klant van het beste totaalconcept op het gebied van zonnepanelen ...
dormakaba Nederland B.V.
Vorm en functie in balans Wij maken beide mogelijk ...
DOM Nederland
DOM Nederland is expert in het ontwikkelen en verkopen van de hoogste kwaliteit sluittechniek en toegangscontrole ...