Zes woningcorporaties genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013

Zes woningcorporaties genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013

Gepubliceerd op:


Zes woningcorporaties zijn genomineerd voor de Beste Werkgevers Awards 2013. Deze corporaties zijn in hun categorie doorgedrongen tot de top 50 en maken kans op de felbegeerde titel ‘Beste Werkgever van Nederland’.

De volgende corporaties zijn genomineerd (in alfabetische volgorde):
  • Casade
  • Dunavie
  • Pré Wonen
  • Volkshuisvesting Arnhem
  • Welbions
  • Woningcorporatie Domijn
Het Beste Werkgeversonderzoek is dit jaar voor de twaalfde keer uitgevoerd om een objectief oordeel te kunnen vellen over werkgeverschap in Nederland. Aan het onderzoek hebben 316 organisaties deelgenomen. Inmiddels zijn de 100 hoogst gekwalificeerde organisaties bekend gemaakt in twee categorieën; meer dan 1.000 en minder dan 1.000 medewerkers. Zo is er voor elke categorie een top 50 van Beste Werkgevers.

De positie die organisaties op de ranglijst krijgen is gebaseerd op de algemene tevredenheid van de eigen medewerkers. Verder zijn er awards voor bedrijven die het sterkst zijn gestegen ten opzichte van de meting van vorig jaar. 

Beste Werkgevers Awards 2013
Op dinsdag 8 oktober worden de winnaars van de Beste Werkgevers Awards 2013 in Amsterdam bekend gemaakt. Dit evenement is dé ontmoetingsplek met inhoud voor HR en communicatie professionals. In 2012 waren er meer dan 300 gasten aanwezig om kennis op te vergaren en  te delen, inspiratie op te doen en te netwerken. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd en kunnen zich gratis aanmelden via http://www.effectory.nl/bwa. Meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek vindt u op www.beste-werkgevers.nl.

Voor meer informatie over het Beste Werkgeversonderzoek en de verkiezing op 8 oktober 2013 kunt u contact opnemen met Lysan Pot van Effectory of met Meyke Schilperoord van VNU Vacature Media. Lysan Pot: 020-3050100 of Lysan.pot@effectory.nl.

Een greep uit ons leveranciersregister

Pre-Lite
Pre-Lite levert een breed assortiment hoogwaardige LED armaturen tegen de scherpste prijs in Nederland ...
Aon
Dragen wat je kunt, verzekeren wat je moet ...
NVT Onderhoudsgroep
NVT Onderhoudsgroep is de ideale combinatie voor vastgoedonderhoud. Van dak tot vloer...