Een noodlift die prima functioneert tijdens renovatiewerkzaamheden in Krommenie

Een noodlift die prima functioneert tijdens renovatiewerkzaamheden in Krommenie

Gepubliceerd op:

Aan de Deken Schmidtstraat te Krommenie waren begin dit jaar renovatiewerkzaamheden aan de lift van het complex gepland. Om de bewoners geen hinder van deze stilstand te laten ondervinden is in opdracht van de opdrachtgever door Bureau Veritas gekeken naar de bewoners en de liftbehoefte. Hieruit kwam al snel naar voren dat de bewoners zonder lift aan huis gekluisterd zouden zitten.

Om die reden is ervoor gekozen om een tijdelijke lift te plaatsen. Omdat het pand zich niet een twee drie ervoor leende om de lift direct aan te kunnen verankeren is er gekozen voor een speciale wijze van verankeren aan zogenaamde ballastcontainers. Hierdoor kon de lift zonder veel (dure) bouwkundige aanpassingen toch eenvoudig geplaatst worden.

Complimenten van de voorzitter van de Bewonerscommissie – Simon Groot
De voorzitter van de bewonerscommissie was erg tevreden met het resultaat dat we hebben afgeleverd en stuurde ons achteraf nog wat mooie complimenten toe.

“Het resultaat mag er zijn! Mede namens de bewoners wil ik mijn waardering uitspreken voor de wijze waarop de werkzaamheden zijn uitgevoerd. De overlast voor de bewoners is zweer beperkt gebleven en de geplaatste noodlift heeft prima gefunctioneerd. We zijn zeer tevreden over het eindproduct”.

Een greep uit ons leveranciersregister

RECO Lift Solutions
Is uw lift buiten werking als gevolg van onderhoudswerkzaamheden, een storing, modernisering...
Breman Woningbeheer
Breman Woningbeheer verenigt service- én installatiewerkzaamheden voor de bestaande bouw ...
WoningNet N.V.
WoningNet is hét Shared Service Center op het gebied van de woningmarkt en heeft de ideale...