Digitaliseren, digitalisering, documentmanagement en digitaal werken met Company Tesuji

Digitaliseren, digitalisering, documentmanagement en digitaal werken met Company Tesuji

Gepubliceerd op:

Company Tesuji werkt bij diverse corporaties aan digitaliseren, digitalisering, documentmanagement en digitaal werken. Met het digitaliseren van woningcorporaties zijn wij gestart. We hebben veel archieven omgetoverd tot digitale informatie en lege stellingen.

Op alle vier terreinen zijn wij nu actief bij diverse woning-corporaties. Wij zijn ooit begonnen met het digitaliseren van grote ongestructureerde vastgoedarchieven. Dat zag eruit als getoond op de foto. Ongestructureerde archieven worden nauwelijks geraadpleegd. Wij merken dat - als wij alleen maar het archief ordenen, schonen en toegankelijk maken - dit een enorm positief effect heeft op de organisatie.

Het zorgvuldig digitaliseren zorgde ervoor dat de DIV-afdeling in plaats van één vraag per jaar nu één vraag per uur krijgt. Deze afdeling heeft nu een prominente plaats gekregen in de organisatie. Het is nu een kenniscentrum voor informatie en het toetsen van beleidskeuzes.

Naast vastgoedarchieven hebben we ruime ervaring met het digitaliseren van woondossiers en personeelsdossiers. Woondossiers zijn heel anders dan vastgoedarchieven en kennen een andere dynamiek.
In vastgoedarchieven zijn complexnummeringen, planvorming, investeringsberekeningen, aan en - verkoop van complexen van belang. Bij woondossiers drukken wetgeving, woningtoewijzing, ID-bewijzen en inkomstengegevens een heel duidelijke stempel op het proces.

Company Tesuji digitaliseert graag uw archieven. Dat doen wij graag bij u op locatie.
Waarom kiezen we graag voor bij u op locatie werken? Wij kijken, naast wat er in het archief zit, ook naar wat er aanwezig zou moeten zijn. De kwaliteit gaat daardoor omhoog en de kosten worden lager (geen kostenverlies aan inpakken, uitpakken en behandelen).

Welke apparatuur u mist, nemen wij mee: pc, desktop scanners en grootformaat scanner. Wij ontzorgen u in het hele traject van archief tot en met de import naar het DMS en de vernietiging van het archief.

Voor vragen en informatie belt u met: Michiel Franzen 0653818181 of Patrick Kwakman 0614337489 of per mail info@companytesuji.com

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Intratone
Maak kennis met Intratone, met afstand het beste intercomsysteem, de nummer 1 ...
Wocozon
Wocozon maakt huurwoningen van woningcorporaties in heel Nederland groener en duurzamer ...