Effectieve vloerbescherming met snel drogende vloercoating

Effectieve vloerbescherming met snel drogende vloercoating

Gepubliceerd op:

Vloeren, balkons, galerijen en andere betonnen constructies moeten tegen een stootje kunnen. Ze hebben te maken met intensief gebruik én met de invloed van het grillige Nederlandse weer. Vloeren en galerijen zijn niet alleen gezichtsbepalend, ze zijn ook van belang voor het behoud van de waarde van vastgoed.

Geen wonder dat u hoge eisen stelt aan balkons en galerijen. Ze moeten veilig zijn, maar ook mooi. Bestand tegen weersinvloeden, maar ook onderhoudsvriendelijk. Professionele bescherming is dan ook onmisbaar.

Daarom heeft verfabrikant Caparol een vloercoating ontwikkeld binnen het Disbon vloerassortiment die razendsnel droog is én weer belast kan worden. Met DisboPUR A326 kan al na een paar uur de vloer weer worden vrijgeven en gebruikt worden. Door de ultrasnelle droogtijd is het meestal niet nodig om loopvoorzieningen aan te brengen. Ook dat scheelt tijd én kosten. De overlast die dit systeem veroorzaakt is niet alleen minimaal door de snelle droogtijd. DisboPUR A326 is vriendelijk voor de mensen die het product aanbrengen én voor omwonenden en passanten, omdat het reukarm en vrij van oplosmiddelen is.

Speciaal voor dit systeem heeft Caparol nu ook een snel drogende primer ontwikkeld; DisboPUR A320. Naast zeer goede technische eigenschappen is DisboPUR A320 reukarm en heeft een het minimale emissie. Samen met de DisboPUR A326 vormt het een ideaal systeem voor balkons en galerijen die snel weer in gebruik genomen moeten worden.

Caparol heeft een brochure ontwikkeld met de belangrijkste systemen uit het Disbon vloerassortiment voor balkons en galerijen. Deze brochure laat een aantal standaardsystemen zien, gebaseerd op diverse situaties en ondergronden. Tevens worden in de brochure Caparol verfsystemen voor de afwerkingen van andere betonnen delen behandeld. Vraag de brochure nu aan via info@caparol.nl. Voor overige informatie over Disbon bezoekt u onze website.

Een vakbekwame projectadviseur kan u met behulp van Disbon-producten ook een maatwerkadvies geven dat in alle opzichten aansluit op uw omstandigheden en uw specifieke wensen.

    

Een greep uit ons leveranciersregister

Dura Vermeer Divisie Bouw & Vastgoed B.V.
Dura Vermeer richt zich op klanten met vraagstukken op het gebied van wonen, werken, mobiliteit ...
Nufris
Experts in uitzonderlijke schoonmaak ...
Total Wall
Onze passie is het mooi en duurzaam herstellen van gevels en panden ...