Ontdek de ThermoMaster C-XV

Ontdek de ThermoMaster C-XV

Gepubliceerd op:

Er zit iets moois aan te komen bij AWB. Iets wat u volledige controle gaat geven, en de beheerskosten van installaties gaat minimaliseren... Dat moois: AWB’s nieuwe toestel: ThermoMaster C-XV wordt binnenkort geïntroduceerd. 

Op de website www.gripopbeheerskostenmetawb.nl kunnen vertegenwoordigers van woningcorporaties, installateurs, adviseurs en servicepartijen zich inschrijven om één van de introductie events bij te wonen. Bereid u zich voor op groot nieuws, want de claim die bij het toestel hoort is helder: de ThermoMaster C-XV wordt het toestel voor de laagste beheerskosten.

Een claim als deze moet natuurlijk goed worden onderbouwd, en dat is precies wat AWB gaat doen tijdens de ThermoMaster C-XV introductie events die in maart 2015 zullen plaatsvinden. Op een aantal fantastische locaties door heel Nederland kunnen woningcorporaties, installateurs, adviseurs en servicepartijen uitgebreid kennismaken met het nieuwe toestel van AWB.

Events om niet te missen
AWB wil waarde toevoegen in de keten voor haar strategische partners. De meerwaarde van de ThermoMaster C-XV zal dan ook uitgebreid worden toegelicht tijdens de introductie events. Daarnaast wil AWB haar partners ook bedienen met specialistische kennis. Bezoekers kunnen tijdens de ThermoMaster C-XV introductie events deelnemen aan diverse workshops om hun kennis te verrijken. Deze elementen, samen met de prachtige locaties én de mogelijkheden om te netwerken, maken de ThermoMaster C-XV introductie events tot een happening die u niet mag missen! 

Neem deel aan de workshops
Zowel technische als commerciële professionals in de installatietechnische keten worden met workshops op hun wenken bediend tijdens de introductie events. In de vier workshops waaruit bezoekers vrij kunnen kiezen:
  • Kunnen bezoekers nader kennismaken met de specificaties en mogelijkheden van de ThermoMaster C-XV;
  • Wordt uiteengezet hoe het Total Cost of Ownership-denken in de dagelijkse bedrijfsvoering kan worden geïntegreerd;
  • Toont AWB de mogelijkheden van E-learning voor installateurs en servicepartijen;
  • Gaan bezoekers in discussie over het ambitieniveau dat moet worden nagestreefd bij het verduurzamen van de woningvoorraad.
Van harte welkom
Via de website www.gripopbeheerskostenmetawb.nl kunt u zich inschrijven voor deze happening. Op de website vindt u tevens meer informatie over de events, de locaties en de inhoud van het programma. AWB hoopt u op één van de dagen te verwelkomen!

Over AWB
AWB staat garant voor een hoge kwaliteit tegen een lage prijs. Al sinds 1934 zijn we uw toegewijde partner in totaaloplossingen op het gebied van ruimteverwarming, tapwaterbereiding en koeling. Met ons assortiment van CV-ketels, hybride systemen, zonneboilersystemen en kamerthermostaten streven we ernaar u een oplossing te bieden die bijdraagt aan een gezonde bedrijfsvoering en tevreden bewoners.

Total Cost of Ownership
AWB is van mening dat haar producten moeten bijdragen aan een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership voor corporaties en gebouweigenaren. Daarnaast dienen installateurs te kunnen vertrouwen op de functionaliteit en kwaliteit van onze producten. AWB streeft er dan ook naar haar assortiment te laten voldoen aan haar vier pijlers voor een minimale Total Cost of Ownership.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Carolien Geurts Telefoon: 020- 565 94 35,
e-mail: c.geurts@awb.nl


Een greep uit ons leveranciersregister

Lightronics B.V.
Altijd de juiste lichtoplossing ...
Wolters Vastgoedonderhoud
Wolters Vastgoedonderhoud is al voor veel woningcorporaties een deskundige partner in het totale onderhoud ...
Polygon
Polygon is dé specialist in het schadeherstel en klimaatoplossingen ...