Wocozon bereikt zonnige mijlpaal van 10.000 installaties

Wocozon bereikt zonnige mijlpaal van 10.000 installaties

Gepubliceerd op:

Wocozon heeft de 10.000ste zonnepaneel installatie aangesloten bij een woningcorporatie! Sinds de start van Wocozon hebben 10.000 huishoudens nu een zonnepaneel installatie op hun dak gekregen via hun woningcorporatie van Wocozon en zijn daardoor jaarlijks beduidend goedkoper uit qua stroomkosten.

Het team van Wocozon werkt eraan om steeds meer nieuwe huurwoningen te voorzien van zonnepanelen, en met meer dan 100.000 geschikte woningen in portefeuille, bij voorlopig 35 corporaties, zal dat komende jaren nog flink toenemen.

De woningcorporaties willen een totaaloplossing, en dat krijgen ze ook van Wocozon. Ook 100% gefinancierd door Wocozon is mogelijk. Door haar schaalgrootte en afwezigheid van een winstdoelstelling heeft Wocozon zich nu definitief gevestigd als de grootste landelijke (non-profit) organisatie op gebied van zonne-energie voor woningcorporaties. Dat geeft de corporaties een ervaren, robuuste partner EN het grootse financiële voordeel voor haar huurders. 

Wocozon blijft zich vernieuwen en verbeteren om zich zodoende o.a. ook met het oog op de steeds veranderende politieke omstandigheden  te handhaven als beste speler op de markt voor woningcorporaties en huurders. Nederland kleurt steeds meer Wocozon-oranje; inmiddels hebben ruim 35 aangesloten woningcorporaties de keuze gemaakt om met Wocozon samen te werken en dat aantal blijft maar stijgen.Ambities van Wocozon

Groeien in het aantal aangesloten woningcorporaties, kostenreductie en verder professionaliseren op het gebied van operationele processen. Daarbij willen we een organisatie zijn waar de huurders van de aaneengesloten woningcorporaties voorop staan en om zodoende met z’n allen de wijken in Nederland alsmaar groener en groener te maken.
Groene energie is bovendien goed voor het klimaat en terwijl de stroomprijzen maar blijven stijgen, levert zonnestroom via Wocozon steeds meer voordeel op.
In 2025 zal naar verwachting vijf procent van alle sociale huurwoningen in Nederland door Wocozon zijn voorzien van zonnepanelen. Dat zijn ca. 120 duizend woningen met samen 1 miljoen zonnepanelen.

Een greep uit ons leveranciersregister

Valprevent BV
Valprevent adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt valbeveiliging voor de meest uiteenlopende toepassingen ...
Solesta® 2.0
Verduurzaam uw woning met een zonneboiler en zet gratis zonnewarmte om in warm kraanwater ...
Breijer Verwarmingstechniek & Koeltechniek
Comfortabel wonen, verblijven en werken begint met een comfortabele omgeving. Een uitgekiend klimaat ...