Startersappartementen in voormalig Amersfoorts kantoor

Startersappartementen in voormalig Amersfoorts kantoor

Gepubliceerd op:

In Amersfoort is de transformatie van het kantoor aan de Stadsring naar appartementen officieel van start gegaan. In het gebouw komen 53 sociale huurappartementen voor starters. Met deze appartementen wil de Alliantie meer betaalbare woningen voor starters op de woningmarkt creëren in de regio Amersfoort.

De transformatie is mogelijk door een samenwerking tussen R.I. de Vries & Partners en Zegers Bouw, de Alliantie, gemeente Amersfoort en de Provincie Utrecht. De kantorenaanpak is een speerpunt van de provincie en de gemeente.

In de tweede helft van 2016 worden de appartementen opgeleverd. De appartementen variëren in woonoppervlakte van 39 m2, 48 m2 en 62 m2 en hebben twee of drie kamers. Alle appartementen hebben een eigen woonkamer met keuken, badkamer, toilet, slaapkamer en balkon. Onderin het gebouw biedt de kelder ruimte aan 19 parkeerplaatsen. De verwachting is dat de appartementen voor de zomer van 2016 worden aangeboden. Om te kunnen reageren moet iemand ingeschreven staan als woningzoekende en vallen in de leeftijdscategorie 18 tot en met 30 jaar.

Een greep uit ons leveranciersregister

ALUTHERM Heating
Specialist in grote hybride systemen van 170kW tot 1500kW en gasgestookte CV-ketels van 170kW tot 2200kW ...
Elro Dakbedekking
Elro is al sinds 1987 specialist op en voor het platte dak. In de loop van de jaren is Elro uitgegroeid ...
Chapps NV
We ontwikkelen inspectie-oplossingen voor de vastgoedsector ...